Анджеліна Джолі зіграє знамениту оперну співачку

Анджеліна Джолі постане в новій ролі відомої співачки
фото з відкритих джерел

Головною героїнею нового фільму стане Марія Каллас

Анджеліна Джолі зіграє роль у новій біографічній драмі чилійського режисера Пабло Ларраїна. Фільм отримає назву «Марія» та розповість «бурхливу, красиву і трагічну історію життя найбільшої оперної співачки світу, яке вона наново проживає і переосмислює у свої останні дні в Парижі в 1970-х роках».

Анджеліна Джолі зіграє знамениту оперну співачку фото 1

Так анонсує сюжет нового фільму його сценарист Стівен Найт, автор сценарію таких яскравих фільмів як Спенсер, Гострі козирки, Порок на експорт, інформує Variety.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @hst.mc

Головною героїнею нового фільму стане Марія Каллас. Вона є однією із найвідоміших оперних співачок ХХ століття. Гречанка за походженням, Марія Каллас народилася на Мангеттені, але музичну освіту здобула в Греції, а оперну кар'єру вже будувала в Італії. Її життя супроводжувалося численними скандалами як у професійному, так і в особистому житті.

«Можливість поєднати дві мої найглибші та особисті пристрасті, кіно та оперу, була довгоочікуваною мрією. Зробити це з Анджеліною, дуже сміливою і допитливою артисткою – захоплююча можливість. Справжній подарунок», – наводить видання слова Пабло Ларраїна.

Нагадаємо, 2021 року на широкі екрани вийшов ще один гучний біографічний фільм Пабло Ларраїна Спенсер про життя принцеси Діани. Роль принцеси Діани у фільмі зіграла Крістен Стюарт.

Раніше ми писали, що голлівудська акторка та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі відвідала Львів

Читайте також: Джолі показала знайдений у Львові «особливий камінь» (фото)

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: