Відомий гуморист Андрій Лузан висловився про мобілізацію

фото: скріншот з відео

«Це наша країна, ми не можемо сказати: «Я не буду служити, якщо тут все крадуть»

Відомий український комік Андрій Лузан розповів, що на початку повномасштабного вторгнення вирішив навчитися стріляти та опанувати базові військові навичками. Цим він поділився в інтерв'ю Раміні Есхакзай.

«Коли почалася війна, я почитав, що було в історії, і як націям вдалося відстояти свою незалежність. Єдиний спосіб, який допоміг, це, що всі без виключення оволоділи зброєю і мали базові навички військових. Швейцарія, Швеція, Ізраїль, Південна Корея, коли всі рівні в плані військової підготовки, то ці країни складно захопити й вони в безпеці. Я почитав про це і подумав: куплю собі «ствол», піду навчуся стріляти, і потім вийшов закон про мобілізацію. А в мене вже і форма, і взуття, і зброя, шолом, я вмію стріляти, і вже спокійніше, і немає стресу», – розповів гуморист.

Андрій Лузан також додав, що його заспокоює управління дроном.

«Це наша країна, ми не можемо сказати: «Я не буду служити, якщо тут все крадуть». Тому я краще піду на полігончик, політаю на дрончиках, мене це заспокоює. Я це не пропагую, а просто кайфую», – сказав комік.

Нагадаємо, що раніше в Україні стартувало голосування за «Міс Україна 2023». Переможниця буде представляти нашу державу на міжнародному конкурсі «Міс Всесвіт 2023». Проте декількох учасниць звинуватили у співпраці з країною-агресоркою та дружбі з росіянами. Комік, продюсер та волонтер Андрій Лузан розкритикував організаторів «Міс Україна-2023» за підбір учасниць. Засновник YouTube-каналу «Леви на джипі» заявив, що конкурс не має права на існування.

За словами Лузана, конкурсантки супроводжували спонсорів «Міс Україна» на різноманітних заходах, зокрема й російського ресторатора Орлова. Крім того, комік знайшов у деяких учасниць цьогорічного конкурсу зв'язок із Росією.  На його думку, проблема не тільки з учасницями, але й з самим конкурсом – доречність його проведення під питанням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: