Я не знаю, що мені робити. Андре Тан звернувся до українців

У соцмережі Андре багато пише про свій досвід, сподіваючись, що він стане у пригоді іншим
фото з відкритих джерел

Дизайнер поділився своїми секретами підтримки духу в тяжкий час

Дизайнер Андре Тан на своїй сторінці в соцмережі виклав дуже відвертий допис про те, як українці переживають важкі часи.  Модельєр торкнувся найболючіших моментів. «Я не знаю, що мені робити», – так починається текст Тана про те, що ми зараз всі переживаємо.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andre Tan (@andre_tan_official)

Андре Тан впевнений, що нині багато українців знаходяться в дуже пригніченому моральному стані: «Що ж робити із цим станом? Де шукати порятунок та опору? Часто разом із невизначеністю з'являється стан безсилля. У такі моменти важливо зібратися та дати своєму мозку та тілу зрозуміти, що сили є».

Дизайнер пропонує варіанти підтримки себе:

1. Знайдіть та випишіть речі, на які ви можете впливати. Зараз, як ніколи, важливо відчувати, що ви щось контролюєте. Приклад: я обираю що сьогодні вдягати, чим зайнятися, чим можу бути корисним.

2. Знаходьте точки опори у собі! Частіше нагадуйте собі ким ви є, яка ваша рольова модель.  Я – особистість, батько, друг, модельєр, підприємець.

3. Помічайте світ навколо вас. У стані невизначеності ми зазвичай зациклені на чомусь одному — що нас дуже турбує. Важливо в такі періоди не закриватися, а навпаки, дивитися навколо — помічати прекрасне, цінувати та бути вдячним за можливість жити, бути вільним, працювати та навчатися.

4. Дайте вихід своїй енергії. Часто разом із невизначеністю з'являється стан безсилля. У такі моменти важливо зібратися і дати своєму мозку та тілу зрозуміти, що сили є. У цьому можуть допомогти спорт та медитації.

Спорт допоможе вивести гормони стресу з організму набагато швидше, а медитації занурюють в стан, коли нічого не хочеться змінити, ні на що впливати, – лише ви та ваше дихання. І пам'ятайте, ви – не одні. Всі ми переживаємо цей стан.

Читайте також: Цибульська розвеселила мережу жартом про Арестовича, а Решетник – бажанням зайняти його місце

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: