Аллу Пугачову помітили в цікавому образі з новою зачіскою

Алла Пугачова
Фото з відкритих джерел

74-річна артистка разом з зірковою подругою Лаймою Вайкуле вийшла на перекур на фестивалі Laima Rendezvous

У новому екстремальному образі Алла Пугачова з'явилась на фестивалі Laima Rendezvous в Юрмалі, який організувала латвійська естрадниця Лайма Вайкуле. Цікаві кадри з подругою Вайкуле опублікувала в сториз Instagram.

На відео Алла Борисівна постає у смугастому костюмі із шортами та жакетом, який доповнила чорними колготками й балетками, а зверху одягла біле пальто-дощовик. Вайкуле була одягнена у більш стриманий образ – чорний капелюшок, спідницю максі та чорний піджак.

Подруги на камеру потанцювали та щиро усміхалися. Своєю чергою шанувальники зазначили, що захоплюються життєвою енергією зірок: «Час минає, а ви такі ж молоді», «Дякую вам за такий позитив і гарний настрій».

Крім того, у рекламних паузах фестивалю Вайкуле не втрачала нагоди, аби потеревенити з давньою подругою.

На захід Пугачова завітала разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним. З початку повномасштабної війни подружжя засудило дії Росії й підтримало Україну, а тому виїхало до Ізраїлю. Галкін на заході супроводжував дружину в сірому костюмі й кедах.

Аллу Пугачову помітили в цікавому образі з новою зачіскою фото 1

Нагадаємо, що Українські співаки виступили на фестивалі Вайкуле в Юрмалі. Цьогорічний фестиваль латвійської естрадної співачки проходить із благодійною метою, а саме на підтримку України через війну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: