Алла Пугачова здивувала реакцією на пісню Вєрки Сердючки

Алла Пугачова відірвалася під пісню Вєрки Сердючки, у якій співається «Прощавай, Росіє»
фото: Уніан

Поки Вєрка Сердючка з українськими прапорами співала пісню Russia goodbye, Алла Пугачова щиро посміхалася

Артистка Вєрка Сердючка стала однією з запрошених українських зірок на фестивалі Лайми Вайкуле Laima RendezVous у Юрмалі. Серед інших своїх хітів співачка виконала улюблену пісню фанів «Євробачення» Dancing Lasha Tumbai. Зі сцени у Юрмалі вона пролунала з красномовним приспівом – Russia goodbye («Прощавай, Росіє» – «Главком»). На виступ української артистки красномовно відреагувала Алла Пугачова.

Поки Сердючка з українськими прапорами співала Russia goodbye, Алла Пугачова, Максим Галкін та лідер гурту «Машина времени» Андрій Макаревич в цей момент щиро усміхалися та уважно спостерігали за тим, що відбувається на сцені.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Einat Klein | Эйнат Кляйн (@_einatklein_)

Однак той факт, що Пугачовій сподобалась пісня Сердючки, обурив росіян. Вони почали писати, що Пугачова «остаточно відреклася» від РФ, адже веселилася під пісні українців. Особливу увагу росіяни приділили фразі «Russia goodbye».

Відео моменту виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Ейнат Кляйн, яка, варто нагадати, народилася у Києві, а зараз працює журналісткою та живе з Андрієм Макаревичем та їхнім спільним маленьким сином в Ізраїлі.

Нагадаємо, що раніше путінська пропагандистка Маргарита Симоньян публічно накинулася на Пугачову, назвавши її «шушерою». Причиною, зокрема, стало те, що Алла Пугачова виступила проти війни в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: