Алан Бадоєв оголосив дату кінопрем’єри фільму «Довга Доба»

Алан Бадоєв на допрем'єрному показі свого фільму
фото з відкритих джерел

«Ми не просто зануримось у спогади перших місяців вторгнення, а закарбуємо їх у нашій пам’яті заради спільного майбутнього українців», – сказав режисер

10 лютого в український прокат виходить стрічка «Довга Доба». Фільм має благодійну мету – допомогти важкопораненим військовим. Безкоштовні покази фільму пройдуть під слоганом «Зроби донат – Врятуй життя захисника» та відбудуться в мережі кінотеатрів Multiplex по всій Україні.

«Довга Доба» – кінодокумент про сучасну історію України, що створений з 12.000 історій українців. Як зазначають творці стрічки, це 120 хвилин про минуле заради майбутнього, де кожен кадр відзнятий українцями на їхні ґаджети.

Алан Бадоєв так прокоментував майбутню прем'єру: «Сьогодні шлях українців по всьому світу єдиний. Ми поділяємо моменти щастя, горя, а найголовніше – єдності. На війні, в добрих справах та у спільних спогадах. У ці важкі часи нам всім потрібно натхнення. Цей фільм – про хоробрих людей та їхні особисті історії, водночас він про кожного з нас. І я з радістю запрошую кожного з вас до перегляду. Ми не просто зануримось у спогади перших місяців повномасштабного вторгнення, а закарбуємо їх у нашій пам’яті заради спільного майбутнього українців, сповненого перемог».

Разом з партнерами фільму – мережею кінотеатрів Multiplex та monobank – автори стрічки подбали про те, аби її змогли побачити якомога більше людей у різних містах України. Отримавши безкоштовний квиток на кінопоказ «Довга Доба», кожен українець матиме змогу зробити донат.

Отримати безкоштовний квиток можна на сайті фільму. Уся сума зібраних донатів від кінопоказу буде спрямована на лікування важкопоранених військових. 

Нагадаємо, Макс Барських написав пісню для документального фільму про війну.

Читайте також: Фільм «20 днів у Маріуполі» номінований на «Оскар»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: