Ада Роговцева похизувалася подарунком від Залужного на день народження

Ада Роговцева
фото: скріншот

Залужний подарував українській актрисі прапор із його підписом

16 липня, українська актриса театру та кіно Ада Роговцева святкувала свій день народження, отримавши при цьому численні привітання від української публіки. Зокрема зірку привітав головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

На своїй сторінці в Instagram, Ада Роговцева поділилася зі своїми шанувальниками радістю, демонструючи подарунки, які вона отримала від головнокомандувача. Актриса не приховувала своєї вдячності та заявила, що почувається дуже щасливою після цього.

«Хизуватися погано, але я зараз хизуюся. Переді мною подарунки від Валерія Федоровича Залужного. Це безцінний прапор із його підписом. А, головне, тут є записка. Його рукою написані добрі слова, які стосуються не тільки мене, а всіх нас, хто вірить у перемогу і хто вірить у те, що Валерій Федорович зможе нас захистити», – сказала вона.

Ада Роговцева виклала відео, де видно подарунок від Залужного.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ада Роговцева (@ada_rogovtseva)

«Я під захистом Залужного, ми всі під його захистом. Вірю в нашу перемогу. Слава Україні! Героям слава», – підкреслила актриса.

Раніше повідомлялося, що український воєначальник, генерал та головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний щемливо привітав свою кохану, Олену Залужну з днем народження та зазначив, що все чого він досяг – заслуга дружини. 

Нагадаємо, Залужний зʼявився у новому образі з цікавим посланням для росіян. Залужний завжди одягнений у військову форму чи в мілітарі стилі, а в мережі неможливо знайти його фото у цивільному одязі. Проте на зустріч із Садовим генерал обрав звичайний одяг – чорну футболку з байкерами, сірі штани та сині кросівки.

До слова, Залужний – прихильник внутрішнього туризму: любить мандрувати Україною. Генерал залюбки вдягає спортивний костюм та вирушає з сімʼєю на прогулянки. Нещодавно Залужний відсвяткував ювілей – йому виповнилося 50 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: