20-річна донька покійного Нємцова таємно вийшла заміж вдруге

Нємцова розповіла про шлюб в Інстаграм
фото з відкритих джерел

Перший шлюб Діни Немцової викликав багато пересудів

Молодша дочка покійного політика Бориса Нємцова Діна таємно одружилася вдруге через півтора роки після розлучення. Про це стало відомо після того, як 20-річна Нємцова розповіла в Інстаграм про новий проект, у якому назвала коханого Кирила своїм чоловіком.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дина Немцова (@dinanemtsova_)

Перший шлюб Діни Немцової викликав багато пересудів. Дівчина вийшла заміж у 18 років за свого друга дитинства Димитрія Матевосова. Вони були знайомі багато років та навчалися в одному класі. Подружжя розлучилося менш ніж через рік після весілля. За два місяці до розлучення пара встигла повінчатися у церкві.

Причини розлучення Діна не розкривала, хоч зазначила, що вони були серйозні. «Я жодного разу не сумнівалася в правильності рішення розійтися, – писала Нємцова в Інстаграм. – Є речі, які, в моєму розумінні, зі шлюбом несумісні». Матевосов говорив, що ні він, ні його родина «зрозуміти реальну причину розлучення не змогли».

Діна – дочка політика Бориса Нємцова, якого було вбито у 2015 році, та телеведучої Катерини Одинцової. Діна має старших сестру Жанну і брата Антона, а також молодшу сестру Софію.

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: