1+1 покарав артиста, який висміював Коломойського та телеведучих, які його захищали

Причиною називається «конфлікт інтересів»
фото з відкритих джерел

Співак розповів, що телеканал сам спочатку його запросив, а потім передумав

Український співак Володимир Дантес заявив, що телеканал 1+1 скасував йому запрошення до участі у передачі, яка готувалась до новорічного ефіру. Сталося це начебто через те, що він раніше у він висміяв ведучих каналу, коли вони хотіли взяти на поруки олігарха Ігоря Коломойського. Про це він повідомив у соцмережі X (колишній Twitter), проте сам не став прямо називати телеканал.

«Прикол. Мене запросили, просили звільнити дати на різдвяну зйомку на одному каналі (назву сховаю). За тиждень скіпнули через те, що сміявся з людей, які брали Коломойського на поруки. Бо конфлікт інтересів. Конфлікт інтересів – коли доводиться їсти з тарілки, в яку вам ср*ть», – йдеться у публікації артиста.

1+1 покарав артиста, який висміював Коломойського та телеведучих, які його захищали фото 1

Попри те, що співак прямо не вказав назву каналу, цілком зрозуміло, що мова про 1+1. Наприкінці вересня суд розглядав скаргу на обрання Ігорю Коломойському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. З клопотанням взяти бізнесмена на поруки виступили ведучі каналу 1+1 Наталія Мосейчук, Алла Мазур і Юрій Горбунов, а також екс-міністр культури Олександр Ткаченко.

«Мосійчук, Ткаченко, Мазур та інші хочуть взяти на поруки Коломойського. Пхааахххааа. Це найсмішніший анекдот який я чув. Єдине, це, бл*ха не анекдот!», – написав тоді Дантес на своїй сторінці в X.

1+1 покарав артиста, який висміював Коломойського та телеведучих, які його захищали фото 2

Тоді Мосейчук казала, що пишається роботою на каналі «1+1», і зазначила, що саме завдяки Коломойському він «отримав велику свободу». Алли Мазур заявила, що Коломойський – чи не єдиний бізнесмен в Україні, хто взяв на себе відповідальність у 2014 році захищати Дніпропетровщину і «зірвав плани Путіна». Керівник «1+1 Медіа» Ярослав Пахольчук назвав Коломойського «скромною людиною», яка робить багато хороших речей, «але не дає про це казати».

До слова, 28 листопада Шевченківський райсуд Києва подовжив запобіжний захід для олігарха Ігоря Коломойського. Його залишили в СІЗО ще на два місяці з альтернативою внесення застави.

Раніше олігарх Ігор Коломойський написав листа до генерального прокурора Андрія Костіна з проханням особисто втрутитись в ситуацію. Він поскаржився на упередженість представників його офісу та затягування розслідування, 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: