Зірка фільму «Як там Катя» Анастасія Карпенко розповіла про чоловіка, який воює в ЗСУ

Анастасія Карпенко дуже уважно ставиться до пропонованих сценаріїв
фото: скріншот відео

«Я емоційно вмирала, коли він не виходив на зв'язок»

Актриса Анастасія Карпенко у новому інтерв'ю поділилася своїми переживаннями щодо рідних їй людей, які зараз перебувають на фронті. Вона розповіла, що у Збройний Силах України служить її брат, а також її чоловік, Максим Ніколаєнко. 

Карпенко каже, що зміни, які відбуваються з людьми на фронті, є невідворотними – їх треба прийняти і розуміти, що військовослужбовці потребують підтримки.

«Люди перебувають два роки в умовах війни. Не просто пересиджують десь, а в самому центрі подій. Це змінює їх як людей. Вони не бачать своїх дружин та дітей, не бачать нормального життя. Коли вони повертаються сюди, їм доводиться знову звикати до всього», – зазначила актриса.

На думку Карпенко, задача тих, хто чекає на своїх близьких чоловіків вдома, – це щоденно підтримувати емоційний зв'язок, ділитися повсякденними внутрішніми історіями. «Я йому просто розповідаю усе, що трапилося у нас, питаю, що трапилося у нього. Це можуть бути дріб'зякові речі, але вони дуже важливі. Просто бути в курсі. Коли він приїжджає, ми робимо максимальне свято. Адже це свято і для нас, і для дитини. Над цим потрібно працювати», – підкреслює Анастасія.

Відповідаючи на питання ведучою про те, як вона справляється із тим, що її коханий – на війні, Карпенко чесно відповіла: ніяк.

«Я емоційно вмирала, коли він не виходив на зв'язок… Мені було дійсно дуже важко, я не зверталася за допомогою. Не могла думати про хороше, думала виключно про погане. Я просто чекала, перемикалася на дитину і спорт. Коли ти перемикаєшся на дитину, маєш бути у дуже конкретному стані. Адже діти зчитують, що у нас усередині», – каже вона.

Карпенко також вказала, що нині у кіно є чимало спекуляцій на темі війни. Для того, щоб випадково не взяти участь у невдалому, непатріотичному проєкті, Анастасія підкреслила, що керується двома правилами. Перше – звертає величезну увагу на сценарій. Друге – керується особистістю режисера та складом акторів. Вони мають бути прийнятними для неї.

До слова, відомий актор, а нині – президент України під час зйомок серіалу «Слуга народу» ставився до знімального колективу, як до родини. Про це розповіла акторка Анастасія Карпенко, яка брала участь у зйомках обох частин

Як повідомлялося, Верховна Рада 11 квітня схвалила в другому читанні законопроєкт про мобілізацію №10449. За відповідне рішення проголосували 283 народних депутатів. При цьому норму про демобілізацію було виключено з документа.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: