Зеленська зустрілася з Макроном та його дружиною у Франції: обіймалися і цілувалися

Президент Франції тепло прийняв першу леді України
фото з відкритих джерел

Зеленська обрала для свого образу витончений бежевий костюм від українського бренду

Перша леді України Олена Зеленська на другий день перебування в Парижі (Франція) зустрілася із президентом країни Еммануелем Макроном та його дружиною Бріжит Макрон. Про це Зеленська написала у Telegram.

Бріжит Макрон зустріла дружину президента Зеленського біля входу до Єлисейського палацу. Вітаючи першу леді України, президент Франції обійняв її за плечі. Позуючи перед фотографами, перші леді України та Франції взялися за руки.

Перша леді Олена Зеленська та президент Франції Еммануель Макрон
Перша леді Олена Зеленська та президент Франції Еммануель Макрон
фото: ОП
Олена Зеленська та Бріжит Макрон
Олена Зеленська та Бріжит Макрон
фото: ОП

«Завжди рада бачити президентське подружжя Франції – президента Еммануеля Макрона та першу леді Бріджит Макрон, мою колегу та подругу. Ціную теплі стосунки та взаємодопомогу і між нами, і між нашими країнами, – написала Зеленська. – Під час мого нинішнього візиту до Франції, як завжди, мала багато тем до обговорення з пані Макрон, бо ведемо багато спільних гуманітарних проєктів».

Після теплої зустрічі в Єлисейському палаці Олена Зеленська, Бріжит Макрон та міністр освіти Франції Габріель Атталь відвідали одну зі шкіл Парижа – початкову школу Арбалет, французький державний навчальний заклад початкової освіти, де разом із французькими дітьми вчаться українські діти, які знайшли прихисток у Франції.

 

Перша леді продемонструвала елегантність у вишуканому бежевому костюмі від відомого українського бренду дизайнерки Каті Сільченко – The Coat, який складається зі спідниці-міді, жилетки й піджака. Також вона одягнула білу сорочку. Талію підкреслила тонким шкіряним ремінцем у коричневому відтінку. 

Перші леді України та Франції
Перші леді України та Франції
фото: ОП

Відтінок костюма у психології асоціюється зі спокоєм та внутрішньою гармонією. Бежевий дарує відчуття теплоти та затишку. Він також вважається одним з найпривабливіших для людських очей: колір легко сприймається та не навантажує зір.

Перша леді вирішила поєднати бежевий з білим, що створило класичну та елегантну комбінацію. Такий дует кольорів часто використовується в офіційному стилі: білий надає образу яскравості та свіжості, а бежевий – спокою та умиротворення
Перша леді вирішила поєднати бежевий з білим, що створило класичну та елегантну комбінацію. Такий дует кольорів часто використовується в офіційному стилі: білий надає образу яскравості та свіжості, а бежевий – спокою та умиротворення
фото: ОП

Доповненням до образу стали гірчичні замшеві туфлі та брошка у формі квітки від українського дизайнера Руслана Багінського, а також сережки Guzema Jewelry. Волосся дружина президента України вклала у легкі локони.

Зеленська зустрілася з Макроном та його дружиною у Франції: обіймалися і цілувалися фото 1
фото: ОП

Перша леді України прибула до Парижа в середу, щоб відкрити захід із популяризації української літератури в штаб-квартирі ЮНЕСКО та зустрітися з французьким вуличним художником, який підтримав український народ на початку російського вторгнення. Пізніше вона виступила з промовою на генеральній конференції ЮНЕСКО, закликавши країни підтримати Україну.

Нагадаємо, Зеленська вразила символізмом одягу на конференції ЮНЕСКО (фото). Для свого емоційного виступу перша леді обрала досить лаконічне вбрання, яке змогло передати певні меседжі всім, хто був присутній у залі. Зеленська вдягнула чорну спідницю довжини міді, чорний гольф з комірцем та дуже цікавий сірий жакет, який має на собі малюнок кульбабок. Свій образ дружина президента доповнила чорними туфлями човниками, які вона досить часто обирає. Тому, образ Олени вийшов досить стриманим, лаконічним та дуже символічним.

Кульбаба символізує силу сонця і світла, вважається квіткою вірності, щастя і радості, уособлює світлі думки та дитячі мрії. Зовсім не дивно, що жінка обрала для конференції саме кульбабу, адже під час свого виступу вона розповідала, яку культурну спадщину ЮНЕСКО російські загарбники вже зруйнували.

Читайте також: Зеленська обійнялася із першою леді Франції: зворушливі фото та відео

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: