Скоро вже буде Паска-2: Автор хіта про Великдень записав нове відео

6-річний автор фрази «Скоро вже буде Пасха» із Черкащини також активно волонтерить на потреби ЗСУ
фото: скріншот відео

Нове відео про Великдень вже набрало більше 6 млн переглядів

Шестирічний автор хіта «Скоро вже буде Пасха» Матвійко Брус, який прославився видатною фразою, цьогоріч теж нагадав українцям про важливість підготовки до Великодня. Відео в соцмережах вже набрало більше 6 млн переглядів.

На відео хлопчик традиційно розповідає, що вже час подумати про покупку ковбаски, часничка та всього домашнього до свята (таким чином малий фермер знову прорекламував сімейний бізнес).

«Друзі, часник є, цибуля садиться. Бабуся в цій самій курточці. Значить шо? Скоро вже буде Пасха! Так що – заказуйте м'ясо та ковбасу, та сардельки, та курочку. Все-все те, що є домашнє, – заказуйте», – зазначив хлопчик.

Наприкінці відео Матвій патріотично завершив свою промову: «Слава Україні» – «Героям Слава». Ролик набрав у тікток більше 400 тисяч вподобайок.

У відповідь юзери масово почали записувати подібні ролики, де теж пораються на городі. У мережі тіктокери підкреслили, що «легенда повертається».

Скоро вже буде Паска-2: Автор хіта про Великдень записав нове відео фото 1
Скоро вже буде Паска-2: Автор хіта про Великдень записав нове відео фото 2

Коментар під відео також залишив народний депутат України Роман Грищук.

Скоро вже буде Паска-2: Автор хіта про Великдень записав нове відео фото 3
скріншот: tiktok.com/@vovka_brus

Минулорічний фіт Матвія Бруса і гурту МЮСЛІ UA «Скоро вже буде Пасха» набрав майже 7 мільйонів переглядів і досі знаходиться в трендах YouTube: кліп тримається на 75-й позиції серед кращих музичних відео.

Нагадаємо, п’ятирічний Матвій Брус із Черкаської області став зіркою соцмереж. Тато хлопчика на своїй сторінці на ютуб виклав потішний монолог сина з нагадуванням про те, що наближається велике свято Венеликодня і дорослим треба встигнути замовити смаколики до столу. Згодом співаки підхопили трек п’ятирічного українця, який став зіркою соцмереж.

Також Матвій Брус розповів, що мріє стати танкістом або фермером. Хлопчик розповів, що не хворіє на зіркову хворобу, бо на городі ще повно роботи

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: