Шварценеґґер заявив, що хотів би очолити США

Арнольд Шварценеґґер вважає Трампа найгіршим президентом усіх часів
фото з відкритих джерел

Шварценеґґер іммігрував до США в 1968 році, де отримав громадянство в 1983 році

Голлівудський актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеґґер зізнався, що, якби народився у США, то балотувався б у президенти.  Він переконаний, що перемога була б у його руках. Про це пише People.

75-річний голлівудський актор Арнольд Шварценеґґер народився в Австрії. Він не має права балотуватися в президенти США. Але якби таке можна було реалізувати, то він зробив би це. Відповідну заяву Арнольд зробив в інтервʼю Крісу Воллесу. 

Ведучий запитав ексгубернатора Каліфорнії, чи балотувався б він у президенти, якби Конституція не обмежувала, що президент має бути природженим громадянином США. «Так, звичайно», – рішуче відповів Арнольд.

Актор уточнив, що поле можливостей було відкритим у 2016 році і таким є сьогодні.

«Я маю на увазі, подумайте про це прямо зараз. Я маю на увазі, хто там? Насправді немає людини, яка може привести всіх разом. Про кого сьогодні тут говорять, що добре, він не надто старий, або він не надто такий, чи не такий, або це тому, що зараз питання про те, проти кого ви голосуєте, а не за кого», –висловився Арнольд.

Шварценеґґер іммігрував до США в 1968 році, де здобув громадянство в 1983 році. 

«Ви хочете сказати, що балотувалися б у президенти у 2024 році?», – уточнив ведучий. 

«Абсолютно. Зупиніть мене, тому що це так виглядає – це безглуздо. Я так чітко бачу, як я можу виграти ці вибори», – відповів актор.

Шварценеґґер порівняв президентські вибори з губернаторськими перегонами в Каліфорнії, які він виграв у 2003 і 2006 роках.

«Я маю на увазі, це як я і Каліфорнія. І коли було балотування на посаду губернатора, було зрозуміло, що люди шукають якусь нову відповідь, не праве чи ліве крило, а когось, хто може об’єднати націю», – продовжив він.

Арнольд Шварценеґґер висловив думку, що Трамп є найгіршим президентом усіх часів.

Раніше «Главком» писав, що у мережі з'явився трейлер документального серіалу про Арнольда Шварценеггера. У відео 75-річний актор і колишній губернатор Каліфорнії згадує про розлучення з дружиною Марією Шрайвер. Серіал має назву «Арнольд».

Читайте також: Арнольд Шварценеггер випустить дуже незвичну для себе книгу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: