У меня немає куплених підписників. Санта Дімополус відповіла Осадчій на жорстку критику

Одна зі світлин версальської вечірки
фото з відкритих джерел

Співачка виклала в соцмережі на День пам'яті жертв Голодомору світлини з вечірки в парижському Версалі

Колишня солістка групи «ВІАГра» Санта Дімопулос, яка потрапила в скандал, виклавши в соцмережі на День пам'яті жертв Голодомору світлини з вечірки в парижському Версалі, спробувала пояснити, чому так сталося.

Нагадаємо, у минулі вихідні відомі українки зібралися на костюмоване чаювання з солодощами з нагоди дня народження однієї з них – модель та володарка титулу «Міс Україна Всесвіт» Анна Вергельська відсвяткувала 34-річчя. Серед гостей, крім Дімопулос, були ще кілька українок, в тому числі директорка конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Ганна Філімонова, яка теж виклала у своїй соцмережі відео та фото з версальської вечірки.

Підписники  в коментарях нагадали, в який день Дімопулос виставляє фото: «Ви впевнені, що це треба було виставляти? Чи ви не пам'ятаєте, який сьогодні день?», «Сьогодні в Україні день пам‘яті жертв Голодомору, це відео, щоб всі пам‘ятали?! Вибачте, але це дуже образливо… Жоча б не зараз», «Бенкет під час чуми! Огидно!».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Santa Dimopulos (@santadimopulos)

Не промовчала і телеведуча Катя Осадча, яка відреагувала в сторіс свого Інстаграм: «Майте розум, якщо ви в теплі, зі світлом та за кордоном, не варто кричати, як вам класно. Усі мають право на своє життя, але ми всі зараз українці й маємо підтримувати один одного, а не дратувати. Та й тарілки з тістечками у День пам’яті жертв Голодомору – окремий вид цинізму».

«Кілька днів тому я поїхала на день народження подруги, яка зробила для нас сюрприз. І я пообіцяла собі два дні відволіктись, надихнутись і не читати новини. Зовсім. У мене майже вийшло, – виправдовується Дімопулос. – Наступного дня прийшовши на сніданок і очікуючи інших я поділилася відео в своєму інстаграмі, де ми в платтях п’ємо чай і понеслося. Через кілька годин вся наша маленька компанія читала новини про мій «цинізм».

«Чи зробила я погано що виставила цей пост – ні, чи зробила я помилку що виставила саме в цей день – так. Тому що це був день пам’яті жертв Голодомору. Якби я зранку прочитала новини (як зазвичай), чи поставила би цей пост? Ні! Та я нікому не нашкодила і не зробила зла. Кожна людина в житті робить помилки і я не виключення. У меня немає куплених підписників і великої ТВ аудиторії, та я ніколи б не дозволила собі постійно принижувати інших. «А судді хто?» – вічне питання», - додала Дімопулос, знову натякнувши на пост Осадчої.

В коментарях підписники знову спробували пояснити Санті, хто насправді винен в ситуації, що склалася: «Санта, тут справа не в тому, що хтось вас засуджує, бере на себе обов'язки «судді», просто є таке поняття, як відчуття такту, розуміння ситуації. Потрібно розуміти, що деякі речі «не на часі» зараз... В такий складний для країни період», «Солідарність з нацією, з людьми є дуже важливим для публічних людей. Я розумію про ваші наміри, допомогу армії, доброчинність, але коли я побачила той маскарад то подумала «Боже, що це!?». То абсолютно не доречно в такі важкі часи, і це зовсім не хейт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: