Пташка, яка захищала Маріуполь, розповіла про жінку, яка «найсильніша з усіх, про кого чула»

фото з відкритих джерел

Катерина Поліщук розповіла про свою маму, яка «надійніша незворушних стін»

Захисниця, парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка, яка пройшла російський полон, в День матері виклала в соцмережу допис, присвячений своїй мамі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Пташка (@ptashka_from_azovstal)

«Все життя ти мене чекаєш. Спочатку сім років ти чекала на донечку. Чекала, коли я почну розмовляти, ходити, читати… Чекала, коли вперше піду до школи, згодом чекала зі школи, з пізнього автобусу з музичної школи і ходила щовечора 16 км, щоб ні собаки, ні недоброзичливці мене не скривдили. Ти чекала мого приїзду з коледжу, який ставався так рідко. Чекала дзвінка, приїзду з роботи. Ти чекала мене з війни. Я вперше попросила тебе не чекати мене. Вперше і востаннє – в Маріуполі. І ти вперше не послухала мене і сказала: «Я чекатиму тебе, навіть коли весь світ зневіриться». Ти чекала мене з полону, як я мріяла, щоб ти чекала. І ти дочекалась мене. Той, хто не вірить – не може зневіритись. А ти вірила. І твоя віра врятувала мене. Я шкрябала на тюремних стінах «очікуванням своїм ти мене рятуєш, чекай на мене, навіть коли мене вже оплачуть». Ти – найсильніша з усіх, про кого я коли-небуть читала чи чула. Ти міцніша за тюремні грати і автомати виродків. Ти ніжніша дотику вітру свободи. Ти вірніша кровної клятви. Ти надійніша незворушних стін. В когось сьогодні день матері, а у тебе – Життя Матері», – написала Катерина.

«Дякую тобі за кожен подих в світі, де є ти. Тобі не пощастило з донькою, хоч ти так і не вважаєш. Та ця маленька холєра дуже тебе любить, хоч і не заслуговує тебе. Таких янголів нема навіть на небі. Будь, Мамо, прошу, будь. Мої крила без тебе – як крила без кісток. Нанду не літають. Дякую», – додала захисниця.

Раніше «Главком» писав, що Пташка, яка захищала Маріуполь, гнівно звернулася до журналістів: не медикиня і не з Азову.

Читайте також: Каменських, Осадча, Сумська та інші зірки розповіли про своїх мам на честь свята

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: