Пташка з «Азовсталі» заспівала «Червону калину» в Берліні, сидячи на російському танку

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Символічно, що дуло цього танку направлене у бік російського посольства

Захисниця, парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка, яка пройшла російський полон, в Німеччині заспівала «Червону калину», сидячи на російському танку. Катерина Поліщук  приїхала в Німеччину, де зустрічалась з німецькими чиновниками, а також з українцями.

Катерина виклала на свою сторінку в Інстаграм відео, як співає «Червону калину» посеред Берліна. Вона виконує пісню на російському танку. «Жоден танк окупанта, що ступив на нашу землю не залишиться цілим. Жоден злочинець не залишеться безкарним. Ми говоримо про те, що ми – Україна. І щи Україна переможе! Я тут мітинг влаштувала трошки в Берліні. Знаю, вмію, практикую. А просто гуляти йшла», – написала захисниця. Символічно, що дуло цього танку направлене у бік російського посольства.

Раніше «Главком» писав, що Катерина нині активно допомагає у роботі з поверненням полонених. Проте саме за свою волонтерську роботу дівчина часом і отримує претензії. Однак з гідністю дає відсіч хейтерам. Про це захисниця «Азовсталі» розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

Нагадаємо, парамедикиня Катерина Поліщук з позивним Пташка стала відомою навесні цього року, коли у соцмережах з'явилося відео з її участю, зняте у підвалах «Азовсталі». Разом з іншими захисниками Маріуполя у травні вона опинилася в полоні в окупантів. Дівчина була звільнена з полону 21 вересня.

Читайте також: Співаку Левицькому прийшла повістка через вісім років після його загибелі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: