Продюсер Пригожин прокоментував ажіотаж навколо свого прізвища

Пригожин замислився над тим, щоб взяти собі прізвище дружини
фото з відкритих джерел

Чоловік Валерії втратив спокій через увагу до своєї персони

Чоловік російської співачки Валерії Йосип Пригожин потрапив у курйозну ситуацію через терористичну ПВК «Вагнер» та її ватажка Євгена Пригожина, який планував розпочати збройне повстання у Росії, але передумав. Це дало користувачам мережі привід посміятися. Про це пишуть російські ЗМІ.

Продюсер Пригожин прокоментував ажіотаж навколо свого прізвища фото 1

Йосип Пригожин був шокований ажіотажем навколо його прізвища. Чоловік Валерії навіть втратив спокій від уваги до його персони та подумував взяти прізвище своєї дружини, яка відверто підтримує путінський режим.

«Вчора було зовсім не смішно, бо тривожно. Коли вночі зайшов у соцмережі, мало не очманів. Доводиться на це дивитись з гумористичного боку. Ось так маючи прізвище, можна стати відомим героєм. Мені гикалося вчора від такої кількості уваги, надто багато уваги до моєї персони. Може мені співати почати чи вірші писати. Мені дуже подобається моє прізвище, воно дуже гарне. Якщо моя особа допомагає впоратися зі стресом, то мене це радує», – прокоментував Пригожин.

Продюсер Пригожин прокоментував ажіотаж навколо свого прізвища фото 2

Нагадаємо, у соцмережі одні користувачі закликали Йосипа Пригожина повернути Ростов-на-Дону та відвести війська. Інші користувачі тішилися, що зможуть побачити у ролі першої леді країни-агресорки співачку Валерію.

Додамо, що 23 червня ватажок ПВК «Вагнера» Євгеній Пригожин почав звинувачувати російське міноборони в ударі по тилових позиціях найманців. Через це він вирішив зчинити заколот проти Кремля та розпочати громадянську війну. Пригожин пригрозив, що йтиме зі своїми найманцями до Москви, аби змінити військове керівництво, але потім передумав.

Читайте також: Програли «Кварталу 95». Чоловік співачки Валерії назвав фальшивим аудіозапис, в якому критикує Путіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: