Програли «Кварталу 95». Чоловік співачки Валерії назвав фальшивим аудіозапис, в якому критикує Путіна

фото з відкритих джерел

Співрозмовником Пригожина був бізнесмен, колишній сенатор Фархад Ахмедов

Російський продюсер та чоловік співачки Валерії Йосип Пригожин поспішив відреагувати на появу в інтернеті аудіозапису розмови, в якій він критикує Путіна. Співрозмовником Пригожина був бізнесмен, колишній сенатор Фархад Ахмедов.

«Зараз в інтернеті поширюється фальшивий аудіозапис з нібито моїм голосом та розмовою з однією впливовою людиною. Цей голос точно не має до мене жодного стосунку до мене. Це фейк. Моя громадянська, політична позиція всім відома», – написав Пригожин на своїй сторінці в Інстаграм.

«Сьогоднішні нейромережі дозволяють підробити не лише голос, а й розмову», – додав Пригожин. Тривалість аудіозапису, який розповсюдили в мережі, становить 30 хвилин. У телефонній бесіді двоє чоловіків, чиї голоси схожі на Пригожина та Ахмедова, у різких і нецензурних висловлюваннях обговорюють російське вторгнення в Україну та політику кремлівського агресора.

«Він назад не піде, вперед не може. Буде військова диктатура, ось побачиш. Поховав весь російський народ. Коли ми від цього відмиємося? – каже нібито Фархад Ахмедов. – Щодня ця війна скільки коштує? Скільки невинних людей там страждає? Стільки крові пролито, брат на брата. За що? Жили собі чудово. Неосвоєні краї, землі у нас по всій Росії, 86 суб'єктів, бери та роби, створи умови».

«Вони програли «Кварталу 95». І те, що вони кажуть, що проти них воюють ті, туди-сюди, вони самі їм дали привід», – відповідає співрозмовник із голосом Пригожина.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Александр Роднянский (@alexander.rodnyansky)

Тим часом продюсер Олександр Роднянський, який довгий час жив та працював у Росії, але з початком агресії залишив РФ, опублікував пост у своєму Інстаграм: «Ми вперше почули те, в чому я був упевнений – представники російської еліти ненавидять Путіна, зневажають Медведєва, повністю усвідомлюють масштаб катастрофи та розуміють, що жодного майбутнього з Путіним країна не має. Але вони налякані, не готові самі щось робити і просто чекають на диво – коли режим впаде. Що буде з Пригожиним та Ахмедовим, не знаю. Усі спроби переконати хоч когось у фейковості запису безнадійні».

Читайте також: Скандал продовжується. Українські актори вимагають не випускати в ефір СТБ серіал із росіянином

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: