Король Чарльз знову розгнівався на людях: Вилаявся через чорнильну ручку

Король з дружиною
фото з відкритих джерел

Інцидент стався, коли монарх робив запис у книзі відвідувачів замку Хіллсборо

Новий король Британії вилаявся через чорнильну ручку, що несподівано протекла. Інцидент стався, коли монарх робив запис у книзі відвідувачів замку Хіллсборо – королівської резиденції в Північній Ірландії, повідомляє телеканал Sky News. На відео, опублікованому на сайті телеканалу, видно, як спочатку у король помилився з датою, а потім помітив, що перо забруднило йому руку. «О боже, ненавиджу це», – голосно промовив він.

Чарльз передав ручку дружині, королеві-консорту Каміллі. Вона звернула увагу, що ручка продовжує протікати, і її забрав один із помічників. Король тим часом витер руку хустинкою, після чого перед виходом знову вилаявся: «Я не виношу цю чортову штуковину… Щоразу ця мерзота».

Раніше «Главком» писав, що король Великобританії під час офіційного проголошення його королем на засіданні ради престолонаслідування за допомогою різкої міміки дав зрозуміти помічникам, щоб ті прибрали з його столу канцелярське приладдя. Це сталося під час підписання Чарльзом III прокламації. Момент став вірусним і тепер користувачі мережі активно обговорюють поведінку короля. «Неймовірно характерний момент від короля Чарльза III», – написали користувачі мережі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: