Поліція звинуватила популярного тіктокера у вбивстві своєї дівчини-блогерки

Закохані змогли монетизувати свою любовну історію, заробили грошей і переїхали до Англії з Намібії
фото з відкритих джерел

22-річну Клаудію Камбанзу знайшли зарізаною

Правоохоронці звинуватили популярного тіктокера Матеуса Йоханнеса у вбивстві своєї дівчини-блогерки Клаудії Камбанзи. Вони стали популярними, публікуючи відео про «ідеальні стосунки». Про це повідомляє Daily Mail.

Зірки ТікТок з десятками мільйонів переглядів Матеус Йоханнес та Клаудія Камбанза розпочали свою кар'єру в Намібії. Вони змогли монетизувати свою любовну історію, заробили грошей і переїхали до Англії. Тепер поліція звинувачує Йоханнеса у тому, що він зарізав Клаудію. 

22-річну дівчину знайшли на вулиці міста Галл із ножовим пораненням 27 січня. Вона померла у лікарні. Її 28-річного партнера звинуватили у вбивстві та носінні холодної зброї в громадському місці. Що саме трапилося між тіктокерами невідомо, але під час сварки чоловік вдарив свою дівчину.

Як відомо, Йоханнес постав перед судом. Йому було обрано запобіжний захід, а наступне засідання відбудеться 28 березня.

В одному з відео, опублікованих в спільному обліковому записі пари, Клаудія та Йоханнес показують своїм підписникам романтичний вечір на ярмарку в Галлі, демонструючи, як вони цілуються і тримаються за руки.

Інше відео під назвою «POV: знайомство з намібійським джентльменом» дає уявлення про життя, здавалося б, щасливої пари. На відео видно, як закохані проводять романтичні вечори з коктейлями, всипають спальні пелюстками троянд та прикрашають свічками.

Зауважимо, вчені попереджають, що захоплення соцмережею TikTok загрожує підліткам погіршенням робочої пам'яті, депресією, тривогою і стресом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: