Пластичний хірург Камінський, який втік за кордон, розлютив українців постом про мову

Камінський ще на початку повномасштабного вторгнення покинув Батьківщину
фото: Edgar Kaminskyi / Facebook

Користувачі мережі гнівно відреагували на натяки відомого хірурга й зауважили, що зі своїми здібностями та вміннями він міг би врятувати сотні життів військових на Батьківщині

Зірковий пластичний хірург Едгар Камінський опублікував життєрадісні фото з-за кордону та заговорив про мови. Лікар, який ще на початку повномасштабного вторгнення покинув Батьківщину, нині мешкає та працює в Італії. У своїх соцмережах він поділився світлинами з Бельгії та додав неоднозначний підпис, наголошуючи на перевагах декількох офіційних мов.

«Бельгія. Три офіційні мови: нідерландська, французька, німецька… Красива, сучасна, стабільна країна», – наголосив Камінський.

Українці гнівно відреагували на натяки відомого хірурга й зауважили, що зі своїми здібностями та вміннями він міг би врятувати сотні життів військових на Батьківщині, а натомість утік до Європи.

Пластичний хірург Камінський, який втік за кордон, розлютив українців постом про мову фото 1
фото з відкритих джерел

Користувачі написали десятки коментарів, деякі запитали у Камінського, як йому вдалося виїхати з України під час воєнного стану.

Пластичний хірург Камінський, який втік за кордон, розлютив українців постом про мову фото 2

Хірург мав власну клініку у Києві, однак закрив її минулого року. «З 2022 року розпочав незалежну хірургічну кар'єру в Італії. Італія – одна з країн, яка офіційно дозволяє працювати українським спеціалістам з початку війни в Україні. Це плюс для моїх клієнтів, бо ще до війни більшість прилітала з інших країн. Тепер я ближче», – зауважив раніше Камінський.

Зауважимо, у березні минулого року хірург розповідав, що його діти перебувають у Нідерландах, а йому пропонують роботу за кордоном. Проте він не хоче залишати Батьківщину, оскільки впевнений, що Україна переможе у війні.

«Мою клініку вже запрошують на роботу до Європи і навіть за океан, приємно, що все ж таки працювати в інших країнах ми можемо одразу. Але я точно знаю, що, починаючи свій бізнес в іншій країні, я вже не повернуся, я заберу із собою увесь склад клініки, хто погодиться. Але що тоді буде з країною, якщо так зроблять усі і всі ми поїдемо назавжди?» – писав Камінський.

Згодом лікар закликав не критикувати земляків, які виїхали за кордон та не лаятися через російську мову.

«Якщо українці почнуть сваритися через те, хто спілкується українською, а хто ні, через те, хто зміг поїхати з країни, а хто не зумів, хто займається волонтерською діяльністю, а хто ні, тоді можна вважати, що ворог досяг мети», – зауважив пластичний хірург.

«Якщо українець з заходу не буде підтримувати українця зі сходу, бо той не спілкується українською – тоді війна триватиме ще довго», – переконаний Камінський.

«Якщо деякі люди й надалі будуть писати й говорити «Раз ти покинув Україну, ми тебе більше ніколи тут не чекаємо», тоді ще довго триватиме війна. На жаль, наразі багатьох українців не цікавить, чи все добре у співвітчизників, чи живий ти і здоровий... Головне – щоб не виїхав з України», – додав лікар.

Після цього співачка Слава Камінська заступилася за колишнього чоловіка перед хейтерами. Жінка спростовувала чутки, що Едгар втік за кордон. Вона показала чеки грошових переказів на потреби України та, зокрема, ЗСУ з рахунків пластичного хірурга та його клініки на суми від 35 тис. грн до майже 3 млн. 

Камінські розлучилися у 2019 році, однак підтримують хороші стосунки
Камінські розлучилися у 2019 році, однак підтримують хороші стосунки
фото з відкритих джерел

Пізніше зірковий пластичний хірург опублікував життєрадісні фото з дітьми в Нідерландах і знову нарвався на хейт. Підписники запитували у Камінського як він виїхав з України.

Пластичний хірург Камінський, який втік за кордон, розлютив українців постом про мову фото 3

Нагадаємо, відома блогерка Квіткова звинуватила пластичного хірурга Камінського у невдалій пластиці. Вона розповіла, що заплатила за операцію велику суму, але бажаного результату так і не отримала. Тож на початку війни Дар'я звернулася в адміністрацію клініки Камінського. Тоді їй відповіли, що Едгар виїхав з України, попросили зачекати. Через пів року сказали, що Едгар зараз в Італії, Квіткова може поїхати до нього на огляд. Однак вона сама має оплатити за дорогу, готель, щоб виправили те, за що вона вже заплатила величезну суму.

Згодом жінці порадили зробити обстеження носа, його надішлють Едгару і він дасть рекомендації. Так Квіткова й зробила, однак почула лише те, що їй потрібно приїхати в Італію. У результаті покинула цю справу, оскільки дуже втомилася від такої комунікації.

До слова, це був не перший випадок, коли знаменитість поскаржилася на роботу Едгара Камінського. Так, 2020-го року ексучасниця «ВІА Гри» Міша Романова розповідала, що робила у Камінського мамопластику. Як з'ясувалося, співачка лягла під ніж хірурга на 16 тижні вагітності. Романова не знала про свій цікавий стан, а лікар поставився до цього недбало.

Проте в Італію до Камінського з'їздила блогерка Саша Бо. Хірург зробив їй операцію з виправлення форми верхньої губи. Це вже не перша операція, яку блогерка робила в Камінського – раніше він збільшив їй груди. За словами Саші, вона дуже задоволена роботою хірурга.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: