Відомого хірурга закидали в соцмережі гнівними коментарями через виїзд за кордон

Едгар Камінський з дітьми
фото з відкритих джерел

Ексчоловік співачки Камінської приїхав в Нідерланди провідати дітей

Едгар Камінський, відомий пластичний хірург та колишній чоловік співачки Слави Камінської  на своїй сторінці в Інстаграм повідомив, що приїхав в Нідерланди провідати дітей. Як відомо Камінська з сином та дочкою знайшла тимчасовий прихисток за кордоном з початку російської агресії.

Камінський поділився роздумами про те, як змінилося його життя через війну: «Раніше перед зустріччю з дітьми перевіряв пробки на вулицях Києва, обираючи коротший шлях, тепер обираю авіасполучення. «Тату, ти відведеш мене до школи? Правда-правда? Я про це мріяла!» – діти теж починають цінувати нематеріальні речі. Погляди життя стають простішими, обрана мета міцніше. Якщо перебувати у постійних думках, спогадах та порівняннях з минулим – вам буде боляче. Так, як раніше, вже не буде, але, може, і буде краще. Вірте. Все буде добре», – написав Камінський.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Edgar KAMINSKYI (@edgar_kaminskyi)

У коментарях підписники відомого лікаря розділилися на дві групи. Одні радіять разом з ним, що нарешті побачив своїх малих, інші – обурюються через те, що медик виїхав з України у військовий час: «Ви лікар! Як можна виїжджати? Таке гарне постили, що вам дала Україна для розвитку, і  начхати на Батьківщину?! Пояснення цьому немає», «Наші діти за кордоном теж, не бачили своїх батьків з лютого. Якби влада давала дозвіл хоч раз на три місяці приїжджати до своїх дітей, під підпис», «У мене просте запитання. Навіщо відзначати Нідерланди? Ви явно хотіли показати, що ви не в Україні. А коли ставлять логічні питання – відповідаєте явно агресивно. Тепер розумію, що можуть тільки виїхати, в кого є гроші. Інші ж захищають Батьківщину. Ніякі гроші не цінніші за життя кожного нашого воїна. Відкупились вдало», «Хірург має бути в Україні. Нікого з лікарів не хапають і в теплушках не везуть на 0. А руки пригодилися б в госпіталі, наприклад. Чи допомогати розібрати завали. Проте у людини інший вибір. Які він платить податки? І де?».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: