Олена Зеленська відвідала відкриття дитячої зони в Києві (фото)

Олена Зеленська обійшла всі локації нової дитячої зони
фото з відкритих джерел

Перша леді переконана, що вокзал країни стане винятково місцем радісних повернень і радісних очікувань

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті найбільшої в Україні дитячої зони на центральному вокзалі Києва.

Олена Зеленська відвідала відкриття дитячої зони в Києві (фото) фото 1

«Зазвичай вокзали асоціюються в дитини з подорожами, пригодами, новими враженнями. Але рік російського нападу сформував у сучасного покоління дітей іншу асоціацію – з евакуацією, вимушеним від’їздом, розлукою. Мрію про день, коли кожен вокзал країни стане виключно місцем радісних повернень і радісних очікувань, даруватиме лише радісні передчуття подорожей», – наголосила перша леді в Instagram.

Олена Зеленська відвідала відкриття дитячої зони в Києві (фото) фото 2
Олена Зеленська відвідала відкриття дитячої зони в Києві (фото) фото 3

Велика територія для дитячого відпочинку облаштована дуже ретельно та має спортивно-ігрові зони, футбольний куточок, бібліотеку, музей науки з цікавими залізничними експонатами та кабінки для мам для грудного вигодовування.

«Після пережитого на війні і в дітей, і в дорослих потреб побільшає. І найперша з них – потреба в зручному, безстресовому житті. Не лише вокзали – увесь простір країни прагнемо зробити зручним і людино- й дитиноцентричним, щоб у наших дітей, які пережили стільки важких митей, з’явилися нарешті миті втіхи та радості», – наголосила Зеленська.

Олена Зеленська відвідала відкриття дитячої зони в Києві (фото) фото 4

На цей захід Олена Зеленська одягла легку блузу смарагдового кольору та коричневі завужені штани. Доповненням стриманого ансамблю стали класичні туфлі-човники чорного кольору.

Нагадаємо, що перша леді України Олена Зеленська на зустріч з українцями у Сеулі одягла стильну вишиту сорочку від українського бренду Gunia Project.

Раніше «Главком» писав, що Олена Зеленська в Кореї вигуляла три цікаві образи від українських дизайнерів.

Читайте також: Олена Зеленська виклала в мережу емоційний допис: На плечі випало забагато

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: