Одіозний Микита Джигурда приїхав в окупований Донецьк (фото)

Микита Джигурда серед російських окупантів
фото з відкритих джерел

Путініст побував на позиціях окупантів, які щодня обстрілюють українців ракетами

62-річний російський актор і співак Микита Джигурда, який народився в Києві, приїхав на тимчасово окуповані території Донецької області. Свій візит артист потрактував як «потребу підтримати хлопців», адже він полюбляє читати вірші.

Відомо, що скандальний артист побував прямо на позиціях російських загарбників. Король епатажу з особливим захопленням спостерігав, як російські солдати стріляють з міномета по Україні, а також зробив світлини під час пострілів.

Одіозний Микита Джигурда приїхав в окупований Донецьк (фото) фото 1

З'явився Джигурда на тимчасово окупованій українській території у військовій формі окупантів. Цікаво, що дружина російського актора Марина Анісіна поділилася фотографіями артиста у своєму блозі, та заявила, що пишається чоловіком.

Одіозний Микита Джигурда приїхав в окупований Донецьк (фото) фото 2

Варто згадати, що російські пропагандисти писали, що на початку червня друг Волочкової вирушив на окуповані українські території нібито з гуманітарною місією.

Зазначимо, що Джигурду вже не вперше помічено серед російських окупантів. У березні в мережі було відео з російським співаком в окупованій Волновасі Донецької області. Тоді путініст також позував у військовій формі.

Читайте також: Джигурда отримав російське громадянство та заявив, що міг бути президентом України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: