Ще одна пара нардепів анонсувала поповнення у родині (фото)

Шкрум та Наталуха побралися у 2015-му році
фото: Альона Шкрум / Facebook

Шкрум: «Точно не так я уявляла колись вагітність: під час війни, з повною невпевненістю в тому, що буде завтра, і неможливістю нічого планувати, серед сирен, нічних вибухів і скандалів»

Подружжя нардепів, представниця «Батьківщини» Альона Шкрум та «Слуга народу» Дмитро Наталуха, уперше стане батьками. Радісною новиною 35-річна народна обраниця поділилася у соцмережах.

«Маємо новину, яку вже не виходить (та й не хочеться) приховувати. Ми очікуємо на малечу. Це вийшло трохи несподівано для мене, і, здається, дуже очікувано для Дмитра», – написала Альона.

Депутатське подружжя потішило звісткою про очікування первістка
Депутатське подружжя потішило звісткою про очікування первістка
фото: Альона Шкрум / Facebook

«У перший тиждень повномасштабного, коли навколо був хаос та невідомість, ми шукали зброю для захисту водосховищ, готувалися до оборони Києва і вперше чули вибухи над головою – у підвалі десь між сиренами та обстрілами я раптом усвідомила, що прожила оф*генне життя, і що не жалкую ні про що. А от сумую, мабуть, лише за двома речами: що так і не взяла собаку і що не народила дитину», – пригадала держслубовиця.

На думку Шкрум, те миттєве усвідомлення десь у ній відтоді і залишилося. Вагітність вона не очікувала і помітила лише на шостому тижні, уже після відрядження у Вашингтон, нервових дискусій там, трохи більш емоційних, ніж зазвичай (що були списані на посттравматичний синдром), двох ефірів на індійському CNN, де жінка заявила, що їй соромно за таких журналістів і кинула слухавку, і з десяток емоційних дискусій з чоловіком. Зі слів нардепки, її відчуття дивні, прекрасні, і неочікувані.

«Точно не так я уявляла колись вагітність: під час війни, з повною невпевненістю в тому, що буде завтра, і неможливістю нічого планувати, серед сирен, нічних вибухів і скандалів, що несуться навколо. Літо без моря Одеси чи заходів сонця на Тилигулі, у Києві в 36 градусів та в роботі. Та в той же час усвідомлюю, як же неймовірно мені пощастило: проживати війну та вагітність з коханою людиною поруч. Хоч і різними графіками та нескінченними нарадами – але поруч. Яка це зараз розкіш. Як я вдячна за цю можливість», – підкреслила Шкрум.

Для Альони та Дмитра це буде перша дитина.

Подружжя нардепів «Батьківщини» та «Слуги» стане батьками
Подружжя нардепів «Батьківщини» та «Слуги» стане батьками
фото: Альона Шкрум / Facebook

«Дівчата, які вагітні та народили в цей час війни, які з маленькою дитиною бігли / жили / починали все з початку за тисячі км без підтримки та коханих – тільки зараз починаю зовсім трохи розуміти, через що ви пройшли, скільки було болю, страху та відповідальності. Знімаю перед вами капелюха знову і знову, пишаюся вами, плачу інколи від ваших історій. Ви неймовірні», – зізналася Альона.

«Ці страшні часи – народжують в усіх сенсах цього слова – прекрасних та таких сильних і одночасно чутливих людей. Лікарі кажуть, у Києві – бебі бум) життя завжди знаходять шлях», – підсумувала нардепка.

Альона Шкрум та Дмитро Наталуха
Альона Шкрум та Дмитро Наталуха
фото з відкритих джерел

Як відомо, Шкрум та Наталуха побралися у 2015-му році. Пара разом навчалася в Кембриджі (США). 

Зауважимо, у липні довкола нардепки спалахнув скандал – ЗМІ повідомили, що голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко нібито вимагала від колеги по фракції Альони Шкрум скласти мандат народного депутата через те, що остання підтримала в першому читання законопроєкт про легалізацію медичного канабісу в Україні.

Журналісти заявили, що Тимошенко буцімто поставила заступникові голови фракції Сергієві Власенку завдання, щоб Шкрум виключили з усіх міжнародних делегацій і скасували всі її міжнародні відрядження, які вона відвідує як представниця «Батьківщини».

Згодом інформацію про виключення Шкрум із партії спростував сам Власенко. «Нешановані «журналісти» «Української правди», перед тим, як писати нісенітниці зі слів Альони Шкрум, ну хоч би подзвонили, запитали…. Саме цього вимагають мінімальні стандарти журналістики. Але ж це не про журналістику…» – написав заступник голови фракції «Батьківщина».

Ще одна пара нардепів анонсувала поповнення у родині (фото) фото 1

Як відомо, 13 липня Верховна Рада у першому читані проголосувала за законопроєкт про легалізацію медичного канабісу в Україні.

Водночас нардепи з фракції «Батьківщина» на чолі з Юлією Тимошенко запропонували винести питання вирощування і виробництва конопель (канабісу) на всеукраїнський референдум. Лідерка партії заявила, що після того, як Верховна Рада підтримала законопроєкт про легалізацію медичного канабісу, «скрутити косяк можна буде майже на кожному полі»

Нагадаємо, у серпні у нардепів Ярослава Железняка від «Голосу» та Ольги Коваль від «Слуги народу» народився син. Пара одружилася 1 березня.

До слова, Железняк, за даними ЗМІ, уже був одружений. Його колишня дружина Антуанетта родом із Білої Церкви, підприємець, займалася роздрібною торгівлею в інтернеті. Зараз вона, судячи зі знімків в соцмережі, перебуває за кордоном.

Раніше повідомлялося, що екснардепка Заліщук народила первістка. Вона зізналась, що довго чекала з чоловіком на «це маленьке чудо» і воно далося їй нелегко.

Позаштатна радниця віцепрем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Світлана Заліщук і юрист Вейн Джордаш одружилися у 2018 році. Він займається кримінальним правом і допомагав українському уряду та правозахисникам притягнути Росію за злочини в Криму та на Донбасі.

Читайте також: Експрем’єр Британії Джонсон увосьме став татусем (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: