Нардеп Железняк одружився з колегою Коваль із «Слуги народу»: шлюб реєстрував міністр

Про одруження повідомив сам нардеп в соцмережі
фото з відкритих джерел

Про те, що нардепи зустрічаються, стало відомо нещодавно

У Верховній Раді з’явилася одна родина. Нардеп Ярослав Железняк (фракція «Голос») одружився з Ольгою Коваль («Слуга народу»). Про це Ярослав Железняк повідомив на своїй сторінці у Фейсбук. Судячи з опублікованого нардепом знімку, реєстрував їхній шлюб міністр юстиції Денис Малюська.

«Виявляється, у Раді можна зустріти не лише друзів та опонентів, а й справжнє кохання», – підписав нардеп весільне фото.

Про те, що нардепи зустрічаються, стало відомо зовсім нещодавно, коли Ольга Коваль у коментарі виданню «Страна» підтвердила інформацію про романтичні відносини з Ярославом Железняком. «Колеги вже давно знають, ми не приховуємо. Це не є таємницею у наших колах», – розповідала Коваль.

Раніше нардеп Антон Яценко написав заяву в НАЗК, де стверджував, що Железняк живе у цивільному шлюбі з Коваль, яка є дочкою великого аграрного магната Володимира Коваля. У цьому Яценко вбачає конфлікт інтересів із боку нардепа, який є главою ТСК, яка здійснює парламентський контроль за діяльністю митної служби, «з якою безпосередньо контактують компанії Коваля під час експорту сільгосппродукції», йдеться у заяві.

Ярослав Железняк, за даними ЗМІ, вже був одружений. Його дружина Антуанетта родом із Білої Церкви, підприємець, займалася роздрібною торгівлею в інтернеті. Зараз вона, судячи з знімків в соцмережі, перебуває за кордоном. Про особисте життя Ольги Коваль раніше нічого не було відомо. 

Читайте також: Новий хіт Тіктоку. Мережу «розриває» оригінальна версія народної пісні «Парова машина»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: