Костянтин Грубич поділився зворушливою історією про свою 17-річну дочку, яка загинула

Телеведучий Костянтинн Грубич
фото з відкритих джерел

Телеведучий в ефірі пригадав особисту сумну історію та поділився своїми почуттями з аудиторією

Телеведучий Костянтин Грубич пригадав свою зворушливу історію з життя. Телеведучий виклав пост 12 липня у facebook, де він згадав про сімейну трагедію. Він розповів про загиблу доньку Ольгу, якої не стало сім років тому.

«12 липня - єдиний день, коли я про цю нашу сімейну трагедію з передчасним відходом Олюні нагадую усім, хто 9 років тому хвилювався, вірив, допомагав, молився. Бо це той день, коли з лікарні о 5 ранку були неприйняті дзвінки, а о 6-тій я все ж таки взяв лиху трубку і розбудив усіх домашніх своїм виттям, якого ніхто і ніколи до цієї миті від мене не чув…», – написав телеведучий.

Він сказав, що Оля була дивовижно гарна і внутрішньо, і зовнішньо, його донька хотіла бути соціальною працівницею, щоб допомагати немічним людям.

«А якщо наша зі Світланкою молодша донька щось вирішила, то вже далі її зупинити практично нереально», – написав Грубич.

Зірка зізнався, що, що його родина досі нічого не знає про вбивцю.

«У мене все сильніше відчуття, що поліція приховала від нас правду від самого початку. Мене заспокоює віра в Бога, і що він напевно найкращий суддя», – написав телеведучий Костянтин Грубич.

17-річна дочка Костянтина Грубича яка загинула сім років тому
17-річна дочка Костянтина Грубича яка загинула сім років тому
фото: Facebook

Він додав, що поділився цією історією, аби сказати багатьом батькам, які пережили своїх дітей, що на їхню долю випало найбільше з можливих нещасть. Телеведучий зазначив, що роки не дають полегшення і розради, біль не вщухає, він може атакувати зненацька. Тому Костянтин Грубич порадив не плекати ілюзій на порятунок у часі.

«Натомість максимально відволікайтеся: працюйте, спілкуйтеся, допомагайте, воюйте (якщо відчуваєте потугу)… Лише не крайте собі душу і не концентруйтеся на своїй втраті, – сказав він та додав: – Таких поламаних долею калік, які втратили дітей, зараз в Україні, на жаль, тисячі. Тож нам треба встояти на ногах і жити далі заради загиблих також. Віримо, що вони там нагорі готують для нас найкращі місця».

Нагадаємо, що 17-річна донька Кості Ольга загинула внаслідок нещасного випадку улітку 2014 року. Причиною смерті стали тяжкі травми, які вона отримала при аварії. Дівчину збила автівка і зникла з місця аварії. Оля боролася за своє життя майже три тижні, перебуваючи в комі.

У Кості Грубича є ще двоє дітей: 25-річний син Ярослав та 26-річна донька Владислава. Вони зараз опора і підтримка для родини.

Костянтин Грубич поділився зворушливою історією про свою 17-річну дочку, яка загинула фото 1
Костянтин Грубич поділився зворушливою історією про свою 17-річну дочку, яка загинула фото 2

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: