Відома актриса кинула чоловіка-нардепа

Ганна Саліванчук розлучилася з нардепом Олександром Божковим
фото з відкритих джерел

Як зізналася ексдружина «екскварталівця», після повномасштабного вторгнення РФ їхня сім’я переживала кризу

Відома українська акторка Ганна Саліванчук покинула експродюсера «Кварталу 95», нардепа-«слугу» Олександра Божкова. Причиною цьому стало те, що «у подружжя відсутнє взаєморозуміння». Про це йдеться в матеріалі «Главкома» «Розлучення по-депутатськи. Як політики під час війни ділять дітей та майно».

Як зізналася ексдружина нардепа, після повномасштабного вторгнення РФ їхня сім’я переживала кризу. Ганна навіть зверталася за послугами психолога.

«Щодня сваримося. Ми дуже емоційні, тому я пішла до психолога, щоб навчилася себе стримувати. Ми така італійська родина. Я вже йшла і казала, що більше не повернуся. Потім повернулась. Влітку ми мали проблеми, я поїхала на три тижні до Карпат. Поверталася з думками, що ми не будемо разом, але ми знову разом…» – розповідала актриса в одному з інтерв’ю.

Наприкінці березня Саліванчук через свого адвоката таки подала позов про розлучення. На думку позивачки, примирення між сторонами неможливе, а подальше перебування у шлюбі суперечить її інтересам. Нардеп прийшов до суду, сказав, що не заперечує проти розірвання шлюбу. Отож, з середини травня зіркове подружжя, яке прожило у шлюбі п’ять років та народило двох дітей, – не разом.

Відома актриса кинула чоловіка-нардепа    фото 1
Відома актриса кинула чоловіка-нардепа    фото 2

До слова, народний депутат Степан Івахів після розлучення з дружиною зобов'язався щомісячно платити $15 тис. аліментів, допоки його донька не досягне повноліття. Зокрема, після її повноліття сума аліментів зросте до $20 тис. протягом наступних п'яти років.

Читайте також: Розлучення по-депутатськи. Як політики під час війни ділять дітей та майно

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: