Нардепка зі «Слуги народу» Янченко повідомила про розлучення

фото: Facebook Victor Andrusiv

Народна обраниця поділилася новиною про зміни у сімейному житті 

Народна депутатка, заступник голови фракції «Слуга народу» Галина Янченко повідомила на своїй сторінці в Facebook про розлучення.

«Ось і все. Наша сім'я з Victor Andrusiv припинила своє існування. Вдячні один одному за 17 років спільного шляху. Рухаємося далі, але вже кожен своєю дорогою», – зазначила нардепка.

Тепер уже ексчоловік народної депутатки – голова правління Київської школи державного управління імені Сергія Нижнього, колишній радник голови Офісу президента та військовослужбовець Віктор Андрусів також написав про розлучення.

«Друзі, наша сім'я з Галина Янченко завершилась після 17 років спільного життя. Дякую всім, хто був з нами», – написав чоловік.

У Янченко та Андрусіва є двоє дітей – син Аскольд та дочка Афіна.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва розірвав шлюб між народною депутаткою від партії «Європейська солідарність» Марією Іоновою та американцем українського походження Мироном Василиком. Ініціатором розриву стосунків виступила Іонова. На початку березня 2023 року вона подала заяву до суду. У ній нардепка вказала: подружжя має різні погляди на сімейне життя та ведення спільного господарства; шлюб існує лише формально, оскільки особисте спілкування між сторонами має негативний характер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: