Сіамські близнюки Люпіта та Кармен про роман з хлопцем: Ми обговорюємо заручини

фото з відкритих джерел

Кармен має стосунки з чоловіком на ім'я Даніель, а Люпіта вважає себе асексуальною

22-річні сіамські близнюки Кармен та Люпіта Андраде розбурхали соцмережі своїми відвертими розповідями про особисте життя.

Сестри мають загальну печінку, кровотік та репродуктивну систему. При цьому кожна із сестер відповідає за одну ногу: Кармен – за праву, а Лупіта – за ліву. Щоправда, пересування далося їм не одразу. Навчитися ходити вони змогли лише в чотири роки, а до цього відвідували курси терапії та реабілітації.

Звичайно, життя близнюків не було безхмарним, але вони зуміли подолати проблеми. Дівчата не обмежують себе: ходять у кіно, відвідують концерти, подорожують містами та країнами. А одна з них навіть зустрічається із хлопцем.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lupita (@andrade_glupe)

Кармен має стосунки з молодим чоловіком на ім'я Даніель, а Люпіта вважає себе асексуальною. Кармен зустріла бойфренда на сайті знайомств, де одразу вказала: вона одна з сіамських близнюків. Серед сотень пропозицій від фетишистів вона обрала саме повідомлення Даніеля. Йому було байдуже, як виглядає дівчина, він активно цікавився її улюбленими фільмами, кіно та книгами.

«Ми з Даніелем зустрічаємося, але ми не маємо сексуальної близькості. Наші стосунки – це близька дружба. Ми обговорюємо заручини, але спочатку хотіли б пожити разом. Ми любимо дітей, але не хочемо своїх. Мені подобається бути мамою собаки! Люпіта і я не можемо завагітніти, у нас ендометріоз, також ми приймаємо блокатори гормонів, щоб не було менструацій», – розповідає дівчина. Цікаво, що Даніель має чудові стосунки і з іншою сестрою. За словами Кармен, вона засинає раніше, тому Люпіта періодично спілкується з її хлопцем, і вони відмінно ладнають, знаходять спільну мову.

Читайте також: Відвідувачів не пускають до музею, поки вони повністю не роздягнуться: що це за виставка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: