Меланія Трамп знову хоче стати першою леді Америки

Меланія заявила, що вона підтримуватиме чоловіка
фото з відкритих джерел

Дружина колишнього президента США підтримала його у намірі балотуватися

Колишній президент США Дональд Трамп, який знову хоче стати очільником держави, проводить свою передвиборчу президентську кампанію, з якою йому активно допомагає його дружина Меланія Трамп.

Дружина Трампа підтримала кампанію чоловіка і заявила, що для неї буде привілеєм стати першою леді. У разі успіху її чоловіка вона пообіцяла зосередитися на ініціативах «Будь найкращим», орієнтованих на увагу благополуччю та розвитку дітей.

Меланія заявила, що вона підтримуватиме чоловіка і з нетерпінням чекає на можливість працювати разом з ним над «відновленням надії на майбутнє і з любов'ю і силою вести Америку». «Мій чоловік досяг величезних успіхів у своїй першій адміністрації», – цитує колишню першу леді Fox News. Тим часом Меланія не спішить коментувати гучні судові справи проти Трампа.

Раніше «Главком» писав, що Трамп і його дружина переживають не кращі часи у подружньому житті. Колишня перша леді Америки Меланія Трамп нещодавно відзначила день народження – їй виповнилося 53 роки. Цього дня її публічно привітали знамениті друзі, колишні колеги та віддані шанувальники. Втім, залишився і той, для кого цей день календаря зовсім не святковий, і це чоловік Меланії Дональд Трамп. Він не згадав про дружину в цей день. В цей день на його сторінці в соцмережі з'явилося 15 постів, однак жоден з них не стосувався дня народження дружини.

Читайте також: Загадкове зникнення Меланії: куди пропала дружина Дональда Трампа

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: