Лови момент. Марічка Падалко показала емоційну зустріч доньок з татом-військовим

Телеведуча каже, що найцінніше, що вона зараз має, – це вечірній сімейний дзвінок
фото з відкритих джерел

Дівчата протягом тривалого часу не бачили батька

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв захищає Україну на фронті з початку повномасштабного вторгнення в Україну.  Він дуже рідко приїжджає додому. Нещодавно військового воїна відпустили до Києва, де він вперше за вісім місяців побачив своїх дітей. Про це Марічка Падалко написала в Instagram.

Телеведуча показала відео зустрічі доньок із татом-військовим. Доньки – 15-річна Марія та 13-річна Катерина – приїхали додому з Праги, де мешкали останнім часом, а на вокзалі на них чекав зворушливий сюрприз.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Марічка Падалко (@marichkapadalko)

«Дівчата вісім місяців не бачили батька. Вони знали, що на вокзалі в Києві ми їх зустрінемо з Міхою, але навіть не здогадувалися, що Єгора вчора викликали до Києва буквально на два дні забирати дрони. Дива трапляються», – написала Падалко.

Відео дуже розчулило українців: «Плачу і радію. Щоб усі діти дочекалися батьків!», «Боже, як таке взагалі можливо, щоб ми і наші діти таке життя проживали?! Щастя вашій сім'ї. Плачу від щастя, нехай мами і тата будуть поряд з дітьми», «Боже, які ці зустрічі щасливі. Щоразу мрію, щоб усі повернулися живими та здоровими», – пишуть підписники під дописом.

Раніше Марічка Падалко розповідала, що її чоловік воює. А вона віднедавна живе у Києві удвох із сином Михайлом. Телеведуча наголошувала, що найцінніше, що вона зараз має, – це вечірній сімейний дзвінок.

Додамо, що телеведуча Марічка Падалко на своїй сторінці в Інстаграм розповіла, як змінилося життя її родини після 24 лютого 2022 року.

Читайте також: Марічка Падалко пробігла 42 км на марафоні в США: Коли дістала прапор, сталося неймовірне

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: