Колишній заступник мера Києва попав в автотрощу

Поживанов: Дяка Богові за життя та за повчальний урок
Фото: соцмережі

Михайло Поживанов розповів, що попереду довгі тижні відновлення

Ексзаступник голови КМДА Михайло Поживанов на своїй сторінці в Фейсбук розповів, що потрапив у важку автомобільну аварію.

«Життя не передбачуване! Як часто ми чули цю фразу і як часто повторювали її беззмістовно. На початку травня я сам відчув, що значать ці слова насправді… Автомобільна аварія. Лікарняне ліжко. Операції. Плани на довгі часи відновлення. Дяка Богові за життя та за повчальний урок. Висновки для себе та роздуми на майбутнє»,  – написав Поживанов на своїй сторінці в Інстаграм.

«Зараз вже прийшло усвідомлення того, що відбулося. Мушу визнати, що перевтомлення останніх місяців дало взнаки. Так хотілося бути особисто скрізь, особисто все контролювати, проводити зустрічі, відкривати виставки в рідній галереї у Києві та побути на інших проєктах, які організовував та спонсорував, проводити аукціон в Одесі, де збирали кошти на дрони для ЗСУ, бути на концертах моїх друзів, записувати інтерв’ю, брати участь у засіданні Національної Академії мистецтв України та у ВРУ на зборах Асоціації народних депутатів України та багато іншого, зараз всього і не згадаю... Дуже щільний графік створив для себе, дуже багато зробив», – продовшив колишній заступник очільника Києва.

За словами Поживанова, останніми місяцями він проїхав за кермом тисячі кілометрів: «На автомобілі їздив за кордон, а це Будапешт, Братислава, Відень – зустрічі, домовленості, отримання та завантаження гуманітарної допомоги для Одещини. Повернення в Україну. Поїздки у Львів, Харків, назад до Києва, в Одесу та Одеською областю (Балта, Білгород-Дністровський, Біляївка, Овідіополь, Чорноморськ, Новомихайлівка), до Миколаївської області в Очаків, повернення в Київ. Вкотре вирушив за кордон, знову сам за кермом, знову попереду тисячі кілометрів доріг. І ось, сталося те, що сталося... Попереду довгі тижні відновлення. Але я постійно на зв’язку з друзями, співробітниками та однодумцями. Як завжди, діяльний, енергійний та активний».

Читайте також: Відомого телеведучого оштрафували на кордоні на 65 тисяч грн: дружина розповіла подробиці

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: