Кейт Міддлтон заговорила про примирення принців Вільяма та Гаррі

Брати кілька років практично не розмовляли
фото з відкритих джерел

Примиренню синів сприяв їхній батько – король Карл III

Королівська родина Великої Британії пережиє горе. Пішла з життя 96-річна королева Єлизавета ІІ. Коли її величності стало погано, рідні відразу попрямували до неї з усіх кінців країни. Принц Гаррі теж був у Британії, хоча давно живе в США. Проте онук королеви не встиг із нею попрощатися. Примітно, що Меган Маркл лише за кілька днів приїхала слідом за чоловіком до Лондона. 10 вересня герцогиня Сассекська та принц Гаррі возз'єдналися з рідними та поклали квіти у Віндзорі. Принц Вільям з дружиною Кейт Міддлтон разом із ними також поспілкувалися з народом. Герцогині були одягнені у чорні сукні. Доброзичливими були і сини принцеси Діани.

Примітно, що принци кілька років були у конфлікті. Після від'їзду принца Гаррі з країни два роки тому багато родичів були вкрай незадоволені ним. Але після кількох років розбіжностей і образ дві найобговорюваніші королівські пари: Кембриджі і Сассекси помирилися. Сталося це, звісно, ​​заради світлої пам'яті королеви Єлизавети II.

Як повідомляє Times, примиренню синів сприяв їхній батько – король Карл III. А тепер і Кейт Міддлтон прокоментувала ситуацію. Видання The Telegraph передає слова нової принцеси Уельської, адресовані братам: «У такі моменти, як цей, ви просто повинні зібратися разом».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: