Інтервʼю з президентом України номінувано на премію Еммі-2023

Інтерв'ю з Зеленським, яке у жовтні 2022 року було записане в київському метро, номінували на премію «Еммі-2023»
фото з відкритих джерел

45-хвилинне інтерв'ю стало доступним для перегляду 12 грудня на стримінговій платформі  Netflix

Американська телевізійна академія оголосила номінантів премії «Еммі-2023». На нагороду претендує й інтерв'ю американського шоумена Девіда Леттермана із Президентом України Володимиром Зеленським. Його знімали в жовтні минулого року на платформі однієї з центральних станцій метрополітену Києва. Повний список номінантів з’явився на сайті премії.

45-хвилинне інтерв'ю стало доступним для перегляду 12 грудня на стримінговій платформі  Netflix. Цей епізод шоу Леттермана «Мій наступний гість не потребує представлення» претендує на премію «Еммі» в номінації «Найкращий інформаційний серіал або спеціальна програма». Лауреатів оголосять на спеціальному заході, який відбудеться на початку осені, 10 вересня.

В номінації також представлені тревел-шоу «Стенлі Туччі: У пошуках Італії» (CNN), інтерв'ю Опри Вінфрі з колишньою першою леді США Мішель Обамою (Netflix), реаліті-шоу United Shades of America (CNN) та кулінарне тревел-шоу «Смак нації з Падмою Лакшмі» (Hulu).

Раніше повідомлялося, що британський співак Елтон Джон завершив свій прощальний тур, який тривав 5 років, концертом у Стокгольмі. Фінальною композицією стала пісня із його найбільших хітів – Goodbye Yellow Brick Road.

Читайте також: Зеленський, Шевченко, Бандера: штучний інтелект зобразив відомих українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: