Гурт «Антитіла» на концерті у Києві закликав українців підтримати Сирського

До Дня всіх закоханих популярний український гурт провів перший великий сольний концерт в Україні після початку повномасштабного вторгнення
фото: instagram/ antytila_official

Тарас Тополя зі сцени заявив, що зміна головнокомандувача Збройних сил дає надію на нові перемоги та звільнення територій

Гурт «Антитіла» на концерті у Києві виразив підтримку новому головнокомандувачеві ЗСУ Олександру Сирському. Фронтмен гурту Тарас Тополя закликав українців згуртуватися заради перемоги. Про це свідчить відео з виступу.

Лідер гурту зі сцени заявив, що зміна головнокомандувача Збройних сил дає надію на нові перемоги та звільнення територій. Він відзначив, що нині важливо підтримати команду Сирського.

«Хочу зауважити, що війна продовжується й у нас новий головнокомандувач – Олександр Сирський. Завдяки його підтримці, до речі, було знято відео, яке ви побачите далі. І далі його справа планувати операції, наступальні операції та всі дуже чекаємо цього. Оборонні операції. А ми мусимо стояти пліч-о-пліч з його командою, з героями, які ввійшли в його команду, підтримувати мізками, вчинками, серцями і кожен на своєму місці робити так, щоб Збройні сили здобували перемогу, звільняли території й повертали людей», – наголосив фронтмен гурту «Антитіла».

Також Тарас Тополя додав, що пісня «Фортеця Бахмут», яку він виконав наступною, написана з власних переживань на честь загиблих героїв, а кожне слово викарбуване з власних емоцій. Мета пісні – підняти дух усіх тих, хто боровся і продовжує боротися.

Зауважимо, до Дня всіх закоханих популярний український гурт «Антитіла» приготував сюрприз прихильникам. Колектив провів перший великий сольний концерт в Україні після початку повномасштабного вторгнення.

Додамо, що вокаліст Тарас Тополя й інші музиканти з гурту «Антитіла» на початку великої війни служили у складі загону парамедиків.

Нагадаємо, що президент Зеленський звільнив генерала Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. Натомість новим головнокомандувачем був призначений Олександр Сирський.

Раніше повідомлялося, що воїн ЗСУ допоміг «Антитілам» зібрати величезну суму на концерті у США. Лише на аукціонах музикантам вдалося зібрати $49 тис. для військових.

До слова, «Антитіла» анонсували перший стадіонний концерт у Криму. Артисти відкрили передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті, яке має відбутися 23 серпня 2024 року, на стадіоні «Авангард».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: