Австралія випустила джин із Залужним та горілку з Патроном (фото)

Частина коштів із продажу кожної пляшки йде на придбання металошукачів для розмінування
фото: Sunshine And Sons

Ціна за пляшку міцного напою – $99: для допомоги Україні вдалося зібрати уже понад $150 тис.

Австралійська компанія випустила джин із зображенням Головнокомандувача Валерія Залужного на етикетці. Частину коштів із кожної пляшки відправлятимуть на допомогу Україні. Про це йдеться на сайті виробника напою Sunshine And Sons.

Компанія запустила серію міцних напоїв зі слоганам «Покажи свою підтримку». Перший випуск був з нагоди звільнення Херсона від російських окупантів.

«На честь Міжнародного дня дружби цей сухий джин відзначає дружбу між народами, країнами, культурами та окремими людьми. Любов до наших ближніх означає, що війни завжди закінчаться, а мир завжди повернеться. Сподіваємося, що генерал Валерій Залужний та сини й доньки України незабаром побачать цей день», – йдеться у повідомленні виробника.

Австралія випустила джин із Залужним та горілку з Патроном (фото) фото 1
фото: Sunshine And Sons

$34 із кожної пляшки йдуть на придбання металошукачів, які будуть відправлені для допомоги в гуманітарному розмінуванні України.

Зазначимо, що цей напій випустили обмеженою серією 5 тис. пляшок. Ціна за 700 мл – $99. Також виробник зазначає, що завдяки цій серії напою змогли зібрати уже понад $150 тис. для допомоги Україні.

Австралія випустила джин із Залужним та горілку з Патроном (фото) фото 2
фото: Sunshine And Sons

Компанія зізнається, що має величезну кількість запитів на міжнародні замовлення. Але така доставка неможлива, бо це пов’язано з обмеженнями та вимогами щодо ввезення алкоголю.

Додамо, що у серію «Покажи свою підтримку» входить ще пляшка горілки із зображенням пса Патрона, набір марок, які видала «Укрпошта», та спеціальні бокали для віскі.

Нагадаємо, нещодавно відсвяткував День народження також видатний український воєначальник, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Йому виповнилося 50 років. Генерал – прихильник внутрішнього туризму: любить мандрувати Україною, а також залюбки вдягає спортивний костюм та вирушає з сімʼєю на прогулянки.

Читайте також: Залужний зʼявився у новому образі: що символізує футболка генерала (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: