Дональд Трамп погрожує принцу Гаррі депортацією із США

Ймовірна депортація пов'язана із минулим принца Гаррі
фото з відкритих джерел

Депортація можлива, якщо з'ясується, що принц сфальсифікував інформацію у своїй візовій анкеті

Дональд Трамп натякнув, що герцог Сассекський не отримає «особливих привілеїв», якщо збрехав про вживання наркотиків у своїй візовій анкеті. Тому у разі, якщо політик переможе на виборах, можлива депортація принца. Про це повідомляє Daily Mail.

«Нам доведеться перевірити, чи знають вони щось про наркотики, і якщо він збрехав, їм доведеться вжити відповідних заходів», – сказав Трамп.

Принц Гаррі живе в Америці з 2020 року в особняку в Монтесіто з дружиною Меган Маркл і двома дітьми, Арчі і Лілібет.

Зокрема, у своїй автобіографії «Spare» представник королівської сім'ї розповів, що раніше вживав наркотики, що за американським законодавством зазвичай є причиною для відмови у візі. У книзі він зізнався, що вживав кокаїн, канабіс і психоделічні гриби.

Раніше колишній президент заявив, що «не буде захищати» Гаррі, тому що він «зрадив королеву». Трамп також заявив, що якщо він переможе на виборах у листопаді, то Гаррі буде «сам по собі».

Як повідомлялося раніше, ще в лютому король Великої Британії Чарльз III розпочав підготовку до передачі корони спадкоємцю раніше, ніж очікувалося. Про це пише видання Daily Mirror. Як заявив експерт із британської королівської родини Том Квінн, до хвороби короля питання успадкування не передбачалося обговорювати ще щонайменше 10 років.

Про хворобу монарха стало відомо 5 лютого. У Букінгемському палаці заявили, що Чарльз III вирішив оприлюднити свій діагноз, щоб не допустити чуток і надати підтримку тим, хто бореться з раком. Король сподівається якнайшвидше повернутися до повноцінної громадської діяльності, наголосили у Букінгемському палаці.

Лікарі короля Великої Британії Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії, повідомив прем'єр-міністр країни Ріші Сунак. За словами глави уряду, він перебуває у постійному контакті з монархом і сподівається на його повне одужання. Про це пише The Guardian. «Очевидно, як і всі інші, ми вражені і засмучені, і всі наші думки з ним та його сім'єю. На щастя, хворобу виявили на ранній стадії. Я, звичайно, перебуваю в постійному контакті з ним і продовжуватиму спілкуватися з ним у звичайному режимі», – сказав Сунак.

Також принц Гаррі прибув до Лондона, щоб бути поруч із королем Чарльзом, якому діагностували рак. Поки що невідомо, чи зустрічатиметься Гаррі з братом, принцом Вільямом. Припускають, що герцог Сассекський летів рейсом British Airways і прибув у лондонський аеропорт Хітроу. Його дружина, герцогиня Сассекська, як вважають, залишилася в Каліфорнії зі своїми двома дітьми, чотирирічним принцом Арчі та дворічною принцесою Лілібет.

Читайте також: Букінгемський палац виставив нові фото Чарльза ІІІ після фейкових новин про його смерть

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: