Дантес пояснив, чому знімався на російському телебаченні

Дантес зазначив, що нині йому «не прилітає» від фанів за зйомки для Росії
фото з відкритих джерел

Артиста просили не пригадувати про Україну

Український співак Володимир Дантес розповів про роботу на російському телебаченні. Декілька років артист знімався у шоу «Еда, я люблю тебя», цей проєкт виходив на телеканалі «Пятница».

Дантес стверджує, що увесь цей канал майже повністю складався з українців. Він не захотів брати участь у зйомках, коли почав помічати дивну поведінку команди. Як виявилося, йому пропонували зйомки в окупованому Криму.

У шоу разом з Дантесом знімалися білорус та українець грузинського походження. Вони мандрували світом та куштували різну їжу, часто пригадували страви з різних українських міст. Одного разу їм сказали, що говорити про Україну не варто.

«Нас це обурило і потім нам вперше та востаннє запропонували зняти програму в Криму. Запропонували на кожного по мільйону рублів. Ми сказали: «Дякую, до побачення». І це так закінчилось. Ти знаєш, багато було моментів, коли ти знаходиш якісь виправдання тому, що ти робиш. Ну, це дійсно цікавий проєкт, я був без грошей, коли це починалася для мене. Це було взагалі суперово побачити світ», – розповів Дантес на шоу «20:23», яке нещодавно запустив Женя Янович.

За словами співака, усі такі моменти були неприємними. Він зрозумів, що робота на росТБ не для нього. Дантес зазначив, що нині йому «не прилітає» від фанів за зйомки для Росії. Хоча сам він визнає, що усе це мало дивний вигляд.

Додамо, що після хвилі пліток про таємне весілля Наді Дорофєєвої з Мішею Кацуріним, Володимир Дантес здивував шанувальників новою музичною роботою. Виконавець випустив пісню «Чуєш», в якій переконує, що забув екскохану. 

Читайте також: Melovin розповів, коли став спілкуватися українською

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: