Melovin розповів, коли став спілкуватися українською

Melovin зізнається, що в його родині ініціаторами переходу на українську стали батьки
фото з відкритих джерел

Музикант вважає, що відмова від російської мови в усіх сферах – у побуті, у творчості – це частина нашого дорослішання

Український артист Костянтин Бочаров, відомий як Melovin, розповів про своє ставлення до російської музики та російськомовних пісень українських виконавців. Про це він сказав в інтервʼю 24 каналу.

Український музикант Melovin народився в Одесі. Артист зізнається, що шкодує, що перейшов на українську в побуті лише після початку повномасштабного вторгнення. Тому і не засуджує тих, хто почав спілкуватись українською лише після 24 лютого.

«Російської в побуті в мене не стало тільки з початком повномасштабного. Це важкий урок», – поділився артист.

Melovin розповів, коли став спілкуватися українською фото 1

Melovin зізнається, що в його родині ініціаторами переходу на українську стали батьки. Музикант вважає, що відмова від російської мови в усіх сферах – у побуті, у творчості – це частина нашого дорослішання.

Про свою творчість зізнається, що колись продюсер рекомендував йому співати російською.

«У мене є кілька пісень, яких зараз навіть немає в мережі. Це завжди була не моя музична мова. Хоча була історія, коли один радійний продюсер вперто мені рекомендував для більшої форматності додати російського. Не розумію цього. І тоді не розумів», – додав Melovin.

Додамо, що музикaнт Мelovin покинув зйомки відомого ютуб-шоу через нетерпимість учacників до інaкшості. Йдеться про зйомки шоу «Біогрaфія» в одному зі столичних клубів. 

Нагадаємо, що президент Росії Володимир Путін доручив міністерству здоровʼя створити інститут з дослідження «суспільної поведінки» гомосексуалістів в центрі психіатрії та наркології. 

Читайте також: Смертна кара або довічне: президент Уганди підписав закон проти ЛГБТ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: