Був на небі, у хмарах: Ярош опублікував фото з відпочинку

Ярош опублікував фото у Facebook, зроблене під час відпочинку з родиною
фото: Дмитро Ярош

Ярош: «І на війні бувають хвилини щастя…»

Військовослужбовець і командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош 7 вересня опублікував цікаве фото у Facebook, зроблене під час відпочинку з родиною.

Військовослужбовець і командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош
Військовослужбовець і командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош
фото: Дмитро Ярош

На опублікованій світлині, як стверджує сам Ярош, він на небі, у хмарах. Зроблене дружиною оригінальне фото підписав як: «І на війні бувають хвилини щастя…».

Окрім того, що Дмитро Ярош розкрив військову таємницю. Зізнався, що один з його позивних – Яструб.

Користувачі схвально оцінили нове фото Яроша й похвалили його в коментарях: «Фото крутезне!!!», «Неймовірне фото! Дружина – талант!», «Шикарне фото...».

Нагадаємо, нещодавно Дмитро Ярош показав свою онучку-першокласницю Софію на шкільній лінійці у перший день нового навчального року. На опублікованому знімку дівчинка позує на тлі інших школярів у квітчастій вишиванці та чорній спідниці.

Раніше Ярош показав фото із донькою та онучками. На ньому він з онучками Софією та Олею, справа від нього розташувалася його молодша донька Іринка Верховень (Ярош). Зліва помічник Командувача УДА Роман Приходько, який нещодавно одружився з Анною Приходько.

Також Дмитро Ярош показав своїх чотирьох онуків. «Донечки вислали фото онучків: Назарко, Устимко, Софійка, Олічка. Персоніфіковане, для мене, майбутнє України. І моє особисте…» – написав екслідер «Правого сектора». Ярош має сина Дмитра та двох вже заміжніх доньок – Анастасію Абрамів та Ірину Ярош. Наразі у Дмитра Яроша четверо онуків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: