Брата представниці Грузії на Євробаченні-2024 знайшли мертвим у США: що відомо

Співачка Nutsa, яка представлятиме Грузію на «Євробаченні-2024», повідомила про смерть брата Дато
фото: instagram/nutsabuza

Співачка охарактеризувала свого покійного брата, як гарного друга, гарного сина, чоловіка та батька, а також великим патріотом своєї країни

Співачка Nutsa цьогоріч представлятиме Грузію на пісенному конкурсі «Євробачення-2024». Дівчина повідомила своїм підписникам, що її брата Дато знайшли мертвим у США.

«Мого найгарнішого брата Дато знайшли мертвим у машині в Америці. Я не знаю, що може відчувати людина, в мене наче частину серця розірвали на шматки, я так відчуваю. Я не можу пробачити собі, що в мене не було з ним близьких стосунків, особливо останнім часом. Але я завжди любила його, як частину свого серця, з дитинства», – написала співачка.

Nutsa із покійним братом
Nutsa із покійним братом
фото: instagram/nutsabuza

Nutsa поділилася, що її душевний біль не вщухне ніколи.

«Це так розриває моє серце, і мені так шкода, що я насправді втратила свої стосунки з ним, через що я не можу зрозуміти себе. Ці страждання переслідуватимуть мене до кінця мого життя і цей душевний біль, який я відчуваю сьогодні, ніколи не вщухне», – йдеться у дописі.

Співачка охарактеризувала свого покійного брата, як гарного друга, гарного сина, чоловіка та батька, а також великим патріотом своєї країни.

«Дякую тобі за це! Я завжди сумуватиму за тобою, і, будь ласка, пробач мені через те, що я взагалі не змогла приїхати до тебе. Я люблю тебе і завжди буду любити», – написала дівчина.

Нагадаємо, що Nutsa цьогоріч представлятиме Грузію на пісенному конкурсі «Євробачення-2024» із піснею Firefighter.

Букмекери прогнозують їй 17 місце.

Читайте також: «Євробачення-2024» змінює правила конкурсу: деталі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: