Блогерка Раміна обурилася через російськомовних українців за кордоном

Раміна засуджує українців, що спілкуються російською
фото з відкритих джерел

До початку повномасштабної війни Раміна вела свій канал на YouTube під назвою «Ходят слухи»

Українська блогерка Раміна Есхакзай розповіла в Instagram про ситуацію, в яку нещодавно потрапила за кордоном. У громадському місці вона почула розмову російськомовних дівчат. Раміна подумала, що це гості з країни-терористки.

«З0 хвилин стояла біля дівчат, які спілкувалися російською без українського акценту. Я максимально показувала зневагу, кривила обличчя, думала, як утриматися, щоб не сказали чогось поганого. Поруч стояв поляк і кривив обличчя, переглядаючись зі мною. Але на словах «підемо в Києві в класний заклад» я попустилася. Це наші українки», – згадала блогерка.

Блогерка Раміна обурилася через російськомовних українців за кордоном фото 1

Вона закликала українців, які виїхали за кордон, спілкуватися українською, щоб їх не плутали з росіянами.

«Ви знаєте, що я спілкуюся російською в побуті досить багато. Але перебуваючи за кордоном – лише українська та англійська. Навіть в рамках власної безпеки. Можна нормально відхопити за російську», – сказала Раміна. 

До початку повномасштабної війни Раміна вела свій канал наYouTube під назвою «Ходят слухи». Жінка спілкувалася з блогерами, ведучими, музикантами та іншими медійними особистостями. 

Після 24 лютого вона поміняла ракурс своєї роботи та почала записувати інтерв'ю з полоненими, волонтерами, військовослужбовцями, їздити на передову.

Додамо, що блогер-мільйонниця, автор ютуб-каналу «Ходят слухи» Раміна Есхакзай розповіла, як реагує на хейт навколо своєї персони.

Читайте також: Юрко Юрченко «проїхався» по українських артистах-утікачах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: