Залужний зʼявився у новому образі: що символізує футболка генерала (фото)

Мер Львова планує переформатувати військово-патріотичне виховання у місцевих школах – це він обговорив з головнокомандувачем ЗСУ
фото: Андрій Садовий / Facebook

Чотири пекельних байкери уособлюють невідворотність заслуженого покарання, а під колесами їх залізних коней – палаюча Москва

Український воєначальник, генерал та головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний зʼявився у новому образі з цікавим посланням для росіян. Відповідну світлину опублікував мер Львова Андрій Садовий.

Залужний завжди одягнений у військову форму чи в мілітарі стилі, а в мережі неможливо знайти його фото у цивільному одязі. Проте на зустріч із Садовим генерал обрав звичайний одяг – чорну футболку з байкерами, сірі штани та сині кросівки.

Залужний зʼявився у новому образі: що символізує футболка генерала (фото) фото 1

Цікаво, що чотири байкери апокаліпсису на футболці воєначальника – оригінальна алегорія на тему відомого біблійного сюжету «чотири вершники апокаліпсису». Чотири пекельних байкери уособлюють невідворотність заслуженого покарання, а під колесами їх залізних коней – палаюча Москва, що впізнається за характерним обрисом.

Залужний зʼявився у новому образі: що символізує футболка генерала (фото) фото 2
«Чотири вершники апокаліпсису» – збірна назва чотирьох персонажів з шостої глави Одкровення Івана Богослова, останньої з книг Нового Заповіту. Вершники апокаліпсису з'являються у світі по черзі після руйнування відповідної печатки книги Одкровення. Бог прикликає їх і наділяє силою сіяти святий хаос і руйнування у світі. Вершники розрізняються за мастю своїх коней та несуть кожен інше лихо. Тільки четвертий вершник називається на ім'я — Смерть. Решту називають по-різному згідно відповідного їм лиха.

Мер Львова планує переформатувати військово-патріотичне виховання у місцевих школах й має цікаву ідею, про яку розповість восени. Задля цього він зустрівся з головнокомандувачем ЗСУ. «Звичайно обовʼязковим пунктом було обговорити наші плани з Валерієм Федоровичем», – підписав фото Садовий.

Раніше повідомлялося, що Залужний – прихильник внутрішнього туризму: любить мандрувати Україною. Генерал залюбки вдягає спортивний костюм та вирушає з сімʼєю на прогулянки. Нещодавно Залужний відсвяткував ювілей – йому виповнилося 50 років.

До слова, Залужний також обмірковує своє власне майбутнє після війни. Він розповів, що хоче взяти відпустку, написати книгу і хотів би подорожувати. Однак, його бачення української перемоги – це більше, ніж просто відновлення повної територіальної цілісності України. Тому генерал не думає, що матиме багато вільного часу після війни – інтерв'ю Залужного, яке наробило галасу: нагадуємо головні тези.

Нагадаємо, фото Залужного вразило соцмережі – головнокомандувач ЗСУ вдягнув цікавий значок.

Читайте також: Перший нерадянський головнокомандувач: 10 приводів захоплюватися Залужним

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: