Алла Костромічова народила другу дитину та виклала зворушливе фото

Алла Костромічова є дружиною мільйонера Джейсона Капоне
фото з відкритих джерел

Жінка опублікувала зворушливе фото, на якому вона разом із чоловіком Джейсоном Капоне тримають маленьку ніжку дівчинки

Українська супермодель Алла Костромічова вдруге стала мамою. 37-річна зірка подіумів народила доньку. Стать дитини довго тримали в секреті, тому народження дівчинки стало для багатьох сюрпризом. Приємною новиною суддя шоу «Топ-модель по-українськи» поділилася в Instagram.

Алла Костромічова народила другу дитину та виклала зворушливе фото фото 1

Жінка опублікувала зворушливе фото, на якому вона разом із чоловіком Джейсоном Капоне тримають маленьку ніжку дівчинки. Батьки розповіли, що доньку назвуть Аврора. Алла та Джейсон уже мають сина Сальватора, якому восени цього року виповниться вісім років.

Алла Костромічова народила другу дитину та виклала зворушливе фото фото 2

Із поповненням щасливу пару привітали телеведуча Леся Нікітюк, співачка MamaRika, дружина Дмитра Монатіка Ірина Демичова, акторка Ірина Сопонару та інші знаменитості.

Нагадаємо, що Алла Костромічова вийшла заміж за італійця та мільйонера Джейсона Капоне у 2015 році. Пара розписалася у США, а церемонія відбувалася практично без свідків.

Алла Костромічова народила другу дитину та виклала зворушливе фото фото 3

«Ми тоді не святкували особливо, розписалися вдвох без парадного одягу, в худі. Ми не хотіли пишне весілля, тому зробили це тихесенько. Був лише свідок, Віка Бессараб, на той момент – візажист «Супермоделі по-українськи». Вона якраз приїхала як турист до Нью-Йорка», – пригадала Алла.

Також Костромічова зізнавалася, що бути дружиною бізнесмена доволі непросто.

Раніше «Главком» писав, що дружина «Холостяка» Іраклі Макацарія, а також модель Алла Костромічова повідомили, що в їхніх родинах очікується поповнення. Для Лізи Чічуа це буде перша дитина, для Аліни – друга.

Читайте також: Зірка серіалу «Спадкоємці» Сара Снук вперше стала мамою та показала малюка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: