29 років разом. Дочка Костянтина Грубича показала фото з весілля батьків

Влада Грубич показала фото своїх батьків
фото: Влада Грубич/Facebook

Весілля Костянтина та Світлани Грубич відбулося через вісім місяців після знайомства 

Журналістка «Сніданку з 1+1» Влада Грубич показала у себе в Facebook фото з весілля батьків – Костянтина та Світлани Грубич, яке відбулося 10 грудня 1994 року.

«29 років разом. 10.12.94 батьки згадують «як вчора». Обожнюю історію їхнього знайомства, вона потужно дає віру в світло і любов! До ночі переглядала теплий альбом із фотографіями 94-95 років. Він про знайомство, закоханість та створення сім’ї Світлани й Кості Грубичів», – йдеться у публікації.

29 років разом. Дочка Костянтина Грубича показала фото з весілля батьків фото 1

Грубич додала до своєї публікації декілька фотографій:  

Варто додати, що знайомство Костянтина та Світлани Грубич відбулося на початку квітня 1994 року, а вже 10 грудня цього ж року відбулося весілля, тобто через вісім місяців. 17-річна донька Кості Ольга загинула внаслідок нещасного випадку улітку 2014 року. Причиною смерті стали тяжкі травми, які вона отримала при аварії. Дівчину збила автівка і зникла з місця аварії. Оля боролася за своє життя майже три тижні, перебуваючи в комі.

Нагадаємо, ведучий «Сніданку з 1+1» Костянтин Грубич поїхав до Чорнобильської АЕС аби на власні очі подивитись, як зараз працює атомна станція. Торік наприкінці лютого російська армія майже повністю розтрощила територію Чорнобильської АЕС, завдав фінансової шкоди на мільйони доларів. Костянтин Грубич також показав, що окупанти зробили із Рудим лісом – усюди вириті окопи та бліндажі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: