Жінка звинуватила сусіда в крадіжці майна, яке сховала сама: поліція вирішила проблему

Оперативники перевірили територію, перекопавши її, і віднайшли усі сховані речі
фото: Facebook поліція Тернопільської області

Жінка вирішила, що її коштовності знайшов сусід, оскільки той має металошукач

Упродовж кількох місяців жінка звинувачувала сусіда в крадіжці грошей та коштовностей. Проте оперативники встановили, що усе майно жінка закопала, а де саме – забула й шукала його в іншому місці. Про це повідомила поліція Тернопільської області.

«До працівників поліції звернулася жителька Козівської територіальної громади. Жінка повідомила, що її, ймовірно, обікрав сусід. Вона розповіла, що у перші дні повномасштабного вторгнення зібрала усі зароблені гроші та дорогоцінні прикраси, закрила їх у скляні банки та закопала на території власного домогосподарства», – розповів начальник Бережанського відділу поліції №1 Сергій Гаврилюк.

Через півтора року жінка повернулася  додому й пішла викопувати скарби. Проте їх на місці не було. Жінка вирішила, що її сховок знайшов сусід, оскільки той має металошукач. Саме тому написала заяву в поліцію.

Сусід-пенсіонер усе заперечував. Слідчі внесли даний факт в ЄРДР відповідно до частини 4 статті 185 ККУ.

Під час розслідування оперативники вирішили ще раз перевірити територію, перекопавши її. Поліціянти віднайшли усі сховані банки з грошима та коштовностями. З'ясувалося, що жінка, закопуючи заощадження, не запам'ятала точне місце.

Слідчі кримінальне провадження закрили.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: