Виступ Урсули фон дер Ляєн супроводжував собачий гавкіт (кумедне відео)

Після виступу Урсули фон дер Ляєн пролунав сміх
фото із відкритих джерел

Виступ голови Єврокомісії завершився комічним моментом 

Після виступу голови Єврокомісії Урсули фон дер Ляйєн на пленарній сесії Європарламенту в Страсбурзі в залі пролунав собачий гавкіт, що долинув з динаміків. Відповідне відео з'явилося у мережі.

Глава Єврокомісії із трибуни підбила підсумки шестимісячного головування Іспанії в Раді ЄС. «Давайте покажемо нашим громадянам міць Європи, коли вона об'єднана і стоїть, високо піднявши голову. Слава Європі!», – завершила вона свою промову. Після того як фон дер Ляйєн зібрала свої нотатки і покинула кафедру, з динаміків пролунав собачий гавкіт. Спочатку на обличчях присутніх з'явився подив, після чого в залі пролунав сміх.

Гавкіт з динаміків пояснили присутністю у будівлі Європарламенту службових собак.

Лідер фракції Європейської народної партії Манфред Вебер, який змінив голову Єврококомісії на трибуні, проте не втратив нагоди пожартувати, що «це, судячи з усього, ще один прихильник Урсули фон дер Ляйєн на цій пленарній сесії».

Нагадаємо, німецькому політику Гансу-Ульріху Рюльке принесли пиво просто під час дебатів у парламенті федеральної землі Штутгарт. До зали зайшла невідома особа і поставила на його стіл склянку з алкогольним напоєм. При цьому голова парламенту звернула увагу на цей вчинок. Вона заявила, що їжу та напої заборонено проносити до зали. Пізніше чиновник пояснив, що уклав суперечку з міністром житлового будівництва.

Читайте також: Спецпризначенці показали свого особливого собаку та розповіли, які завдання він виконує

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: