У Севастополі шторм повалив пам'ятник, який особисто відкривав Путін (фото)

Шторм повалив у Севастополі пам'ятник «Сыновьям России, воевавшим в Гражданскую войну»
фото з соцмереж

Пам’ятник в Севастополі, який шторм нині «привів до ладу», у 2021 році відкривав особисто російський диктатор Володимир Путін

На Кримському півострові продовжує вирувати шторм. Зокрема, у Севастополі він повалив пам'ятник «Сыновьям России, воевавшим в Гражданскую войну». Відповідні фото опублікували місцеві ЗМІ.

Негода завдала чимало руйнувань та наробила лиха на тимчасово окупованому півострові. Найсильніший вітер зривав дахи, валив дерева та дорожні знаки, обривав дроти, а потужні потоки морської води руйнували причали, набережні та будівлі поблизу моря.

На фото помітно, що червоноармієць впав, натомість білогвардієць залишився стояти
На фото помітно, що червоноармієць впав, натомість білогвардієць залишився стояти
фото з соцмереж

На фото помітно, що внаслідок вітру знесло червоноармійця, натомість білогвардієць залишився стояти.

Зазначимо, пам’ятник в Севастополі, який шторм нині «привів до ладу», у 2021 році відкривав особисто російський диктатор Володимир Путін.

Путін на відкритті пам'ятника «Сыновьям России, воевавшим в Гражданскую войну»
Путін на відкритті пам'ятника «Сыновьям России, воевавшим в Гражданскую войну»
фото з відкритих джерел

Нагадаємо, шторм у Криму почав вирувати 26 листопада. Через велику силу його вже охрестили найбільшою бурею за останні 100 років. Через негоду найбільше постраждали сім районів на півострові. Швидкість вітру під час урагану в Криму сягала 144 км/год. У деяких районах запроваджено режим надзвичайного стану.

Станом на ранок унаслідок стихії постраждало семеро людей. Одна особа вважалася зниклою безвісти, проте сьогодні зранку знайшли тіло чоловіка, який пропав під час нічної негоди. 51-річний мешканець села Морське увечері гуляв набережною, коли його змило хвилею.

До слова, у Криму шторм змив окопи росіян на пляжах (відео). Фортифікації росіян у Євпаторії буквально знищило водою Чорного моря.

Читайте також: Негода у Криму: вітер зриває дахи і валить дерева

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: