У ліжку з Будановим, Зеленським та Залужним: на чому заробляють винахідливі українці

Наразі в інтернет-магазинах повно різних виробів із зображеннями найбільш популярних героїв серед українців
фото з відкритих джерел

Подушки, на яких раніше зображали персонажів аніме або героїв фільмів, зараз прикрашають портретами українських політиків чи військових

Заповзятливі українці й під час війни знаходять способи вигадати щось нове, що буде популярним та зможе принести їм дохід. Таким «винаходом» стали подушки-обіймашки (дакімакура).

У ліжку з Будановим, Зеленським та Залужним: на чому заробляють винахідливі українці  фото 1

Наразі в інтернет-магазинах повно різних виробів із зображеннями найбільш популярних героїв серед українців. Це і подушки із зображенням президента Володимира Зеленського, і голови ГУР Кирила Буданова, і головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, і голови СБУ Малюка.

У ліжку з Будановим, Зеленським та Залужним: на чому заробляють винахідливі українці  фото 2
У ліжку з Будановим, Зеленським та Залужним: на чому заробляють винахідливі українці  фото 3

Окремої уваги потребують подушки із зображенням голови Миколаївської області Віталія Кіма – їх в інтернеті називають «заспокійливими». А ось популярність Олексія Арестовича після звільнення з посади радника Банкової значно впала – спати з ним хочуть усе менше українців.

У ліжку з Будановим, Зеленським та Залужним: на чому заробляють винахідливі українці  фото 4

Ціни на ці вироби різняться в залежності від зображення, нанесеного на них, від розміру подушок, та їхнього наповнювача. Подушку можна придбати як за 800 грн, так і за 2 тис.

Тож тепер щоночі ви можете міцно притиснути до себе Залужного або навіть самого президента – і спати спокійно. Ну або вдень просто прикрасити інтер’єр. До речі, дуже захищеним можна себе відчути, коли поряд буде лежати голова СБУ Василь Малюк – ну, точніше, його зображення. 

У ліжку з Будановим, Зеленським та Залужним: на чому заробляють винахідливі українці  фото 5
Дакімакура – це велика за розміром подушка, яка прийшла до нас з Японії. У цій східній країні на них заведено зображати персонажів з аніме в повний зріст. Як правило, вони слугують як прикраси для інтер’єру чи для заспокоєння.

Найбільш часто зустрічаються дакімакури розміром 35х80 см. Їхня вартість стартує від 790 грн. Ось, наприклад, «Зеленський. Смерть або Україна!».

У ліжку з Будановим, Зеленським та Залужним: на чому заробляють винахідливі українці  фото 6

Але є й великі – 50х150 см, «Степан Супер Бандера» тут показаний у вигляді відомого героя коміксів Капітана Америка, але з тризубом на грудях і в жовто-блакитних кольорах. До слова, обійняти Бандеру буде коштувати найдорожче.

У ліжку з Будановим, Зеленським та Залужним: на чому заробляють винахідливі українці  фото 7

Дакімакури з політиками дійсно мають попит. Найпопулярнішою є подушка з зображенням Зеленського.

У ліжку з Будановим, Зеленським та Залужним: на чому заробляють винахідливі українці  фото 8

Проте виробники не забувають і про його попередника – Петра Порошенка. Цікаво, що користувачі мережі зазначали – дакімакури є навіть у Краматорську на Донеччині.

У ліжку з Будановим, Зеленським та Залужним: на чому заробляють винахідливі українці  фото 9

Нагадаємо, раніше можна було непогано заробити на Арестовичі: у мережі було чимало товарів із його зображенням на будь-який смак та гаманець – українці розпродають Арестовича: пчих ексрадника та труси з його обличчям (фото).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: